Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha csak módszereket tanulsz meg, a módszereknek foglya leszel, míg ha elveket sajátítasz el, akkor saját magad gondolhatod ki a módszereidet."

Ralph Waldo Emerson

Molnár Orsi, Székesfehérvár

Folyamatosan érzem, hogy fejlődök és egyre hatásosabban tudom elvégezni a gyakorlatokat!

Nagyon szépen köszönöm a Kardio DVD-t! Végigcsináltam egyben az előkészítőt és a dinamikus sorozatot. Jó volt: jobban elfáradtam tény és való, mint mikor az előző dvd-dre nyomultam. Folyamatosan érzem, hogy fejlődök és egyre hatásosabban tudom elvégezni a gyakorlatokat. A Reformerre már elfogyott a szusz belőlem, mára halasztottam, hogy alaposan végigcsinálom, de azért végignéztem kétszer a fotelből :) Szóval nekem nagyon bejön az első DVD is és ez meg főként!