Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Móricz Emese, Budapest

Még ugyan nem csináltam meg 10-szer, de már érzem a jó hatást és nagyon várom, hogy a férjem “újból elkezdjen udvarolni”, 21 év után 🙂

Mostanában úgy jött ki a lépés, hogy nagyon sokat dolgoztam, és a gerincem teljesen “bedurrant” a sok stressztől. Annyira fájt, hogy csak Rád való tekintettel álltam neki a gyakorlatoknak, de már az első alkalom után sokkal jobb lett! És mára teljesen el is múlt.
Gratulálok az anyaghoz és a minőséghez is. Nagyon jó ötlet, hogy először a lányok csinálják a gyakorlatokat, és Te a háttérben tanítod őket, így egyrészt nem feszélyez az, hogy ennyire tökéletesen majd csak 10 év múlva … és nekünk, otthoni gyakorlóknak is jól jönnek a kiigazítások. A Reformer talajgyakorlatok és a “bónusz” program külön telitalálatok. Még ugyan nem csináltam meg 10-szer, de már érzem a jó hatást és nagyon várom, hogy a férjem “újból el kezdjen udvarolni”, 21 év után :-)). Úgyhogy viszem magammal a DVD-t a külföldi útjaimra is, mert a laptop-ban remekül le lehet játszani.
Minden jót kívánok és további sok Pilates-gyakorlót!