Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Samu Eró, Pécs

Felülmúlta minden képzeletemet!
Amikor először hallottam a Pilates-ről, azt sem tudtam, hogy “eszik-e vagy isszák”!?
Teljesen véletlenül szereztem tudomást az “ÁGIPILATES” dvd-ről, amit rögtön be is szereztem. Első ránézésre, a heti 5-6 aerobic-os múltammal, nem tűnt túl nehéznek, de mivel komoly hátfájással küszködtem, mindenképpen szerettem volna kipróbálni ezt a mozgásformát. Volt is nagy meglepetés, mikor először elvégeztem a kezdő gyakorlatsort…

Telt-múlt az idő (kb. 3-4 hónap) és most már gyakorlatilag kívülről fújom a dvd anyagát!
Szerencsére, nem kellett sokáig várnom a következőre! Az igazat megvallva nem erre számítottam! Felülmúlta minden képzeletemet. Picit örülök is, hogy amikor megismertem ezt a mozgásformát, még “csak” egy kezdő szintű dvd jelent meg, mert magamat ismerve (in medias res) rögtön a nehezebbel kezdtem volna! Lehet, sőt biztosan le is törtek volna a “szarvaim”!

Végre itt az újabb kihívás, bőven van mit elsajátítani, a fejlődés útjára lépni, újabb és újabb izmokat felfedezni magunkon! Köszönöm!