Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Judit

Mint annyi más Pilates-ügyfeled én is szeretnék köszönetet mondani ezért a kezdő DVD-ért. Akárcsak az egyik, a honlapodon említetett hölgy, én is reumás artritisszel küzdök,ami hirtelen derült égből villámcsapásként kezdődött közel egy éve. Semmilyen mozgásformát nem tűrt,(úszástól a hideg víz csak rontott rajta gyógytorna fájt,) ezt viszont nagyon bírja,és határozottan javult az állapotom, bár még nem régóta csinálom. Persze,ha esetleg megint fellángolna,akkor szüneteltetem majd a gyakorlatokat. De úgy tűnik,(lekopogom!) hogy most hosszabb időre visszavonulót fújt, és a Pilates ezt csak segíthette.
Sok sikert kívánok és köszönöm a remek, változatos és sosem egyhangú vagy unalmas gyakorlatokat.