Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Mikosevity Móni

A Kezdő DVD már megvan kb. 1 hónapja azóta szinte minden nap csinálom. És valóban igazad volt, hogy az edzések száma ahogy nő, úgy fogom észrevenni magamon a változást. Egyre könnyebben és jobban csinálom,és már a középhaladó programot is . Igaz ez már nehezebb, de nagyon élvezem a dolgot!!!  Alig várom,hogy a kisfiam aludjon és akkor neki tudok állni a tornagyakorlatoknak. Utána teljesen felfrissülök és nagyon jól érzem magam !!!!!!! A kilókban nem volt még igazán változás, de a párom is megjegyezte, hogy a hátsó fertájamon elég jól látszik már ez a közel 30 edzés. Én a nadrágomon vettem észtre meg a hasamon ,hogy van eredménye az egész dolognak ! A hátam azóta nem fáj, amit neked és a Pilates tornagyakorlatoknak köszönhetek!