Nyári villámakció, legszebb bikiniformádért :)

Mi lenne, ha mostantól egész évben élvezhetnéd “bikiniformád” és soha többé nem kellene a nyár elején kapkodnod, hogy elérd azt? Ezekkel az online Ágipilates Programokkal menni fog 😉 …

A legkedveltebb és Általatok legeredményesebbnek ítélt, online Programjainkat kötöttem most nyári csokorba és nyújtom át  Neked sok szeretettel, hogy hozzásegítselek CÉLOD eléréséhez :)!
S mindezt 20% kedvezménnyel veheted most igénybe, nyári villámakciónk keretei között. Ha már régóta kokettálsz bármelyik Programmal, most jött el a Te időd ;)!

A villámakció kuponkódja: PILATESNYAR20 – ezt írd be a megrendelő űrlapba, értelemszerűen, kérlek :)! 

A Programok részletes leírását itt találod – az akció augusztus 8-a, éjfélig tart! Szeretettel várunk az Ágipilates Közösségbe!

 

A Villámakcióra eddig tudsz jelentkezni!

 

Ki a mókuskerékből!

Ki a mókuskerékből!

Nehézségi szint: 1-es, Kezdő

Mókus, aki végre kipattan a kerékből?

Sok nyújtásra, elmélyülésre, befelé fordulásra vágysz? Akkor ez a Te online Programod, amit akkor végzel el JF Virtuális Pilates Stúdiódban, amikor csak akarsz – s mindezt a saját nappalidban !

A teljes bemutatkozás elolvasása
Macskanő gerinc

Macskanő gerinc

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó

Macskanő, akinek gerincét még Halle Berry is megirigyelheti?

Szeretnéd, hogy újra friss és ruganyos legyen a gerinced - és az egész mozgásod? Hogy ne fájjon többé a derekad, a hátad, ne álljon be a nyakad és könnyedén elérd a nagylábujjad nyújtott ülésben? Akkor EZ a Te Programod! Lépj be JF Virtuális Pilates Stúdiódba, ahol a Macskanők "képződnek" :)!

A teljes bemutatkozás elolvasása
Superwoman

Superwoman

Nehézségi szint: 3-as, haladó

Superwoman, akinek még Superman is csak "jelenthet"?

A kemény tornákat szereted? Azokat, amelyek után folyik a víz a hátadon és remeg kezed-lábad, mint kocsonya? Fókuszban az alakformálás, erősítés áll, méghozzá leginkább a kritikus női testtájaké? Akkor ne keress tovább, hanem lépj be Virtuális Pilates Stúdiód "Superwoman-képző" termébe ;)!

A teljes bemutatkozás elolvasása
30 napos Bikiniforma Program

30 napos Bikiniforma Program

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó

Hogyan érheted el legjobb örök-nyári formád, lehetőleg mihamarabb :)?
Ez a Program ebben segít ...

A teljes bemutatkozás elolvasása

 

Mi történik megrendelésed leadása után?

A rendszer automatikusan érvényesíti a 20% kedvezményt, így a csökkentett összeget vonja le kártyádról. Ha az utalásos fizetés mellett döntesz, kapsz egy díjbekérőt tőlünk – az azon szereplő bankszámla számra szíveskedj átutalni számlád végösszegét! Kérlek, ha utalni akarsz, menet közben ne válts át kártyás fizetésre, mert a rendszerünk nem fog tudni beazonosítani! Amennyiben díjbekérőt kapsz, az minden esetben átutalást feltételez … Köszi! 🙂

Megrendelésed elküldése után egy automatikus mailben megkapod belépési adataid a zárt felülethez. Kivéve, ha már bármely programunkra tornázol – ez esetben nem kapsz új kódokat, használd a régieket, lécci!

Amennyiben bármely, technikai jellegű problémád merülne fel, azt jelezd kérlek Hildának, az informatikusunknak, az alábbi mail címen: hilda.segitseg@gmail.com 

Megtisztel, hogy Te is velünk tartasz! Jó ismerkedést választott programoddal, jó formálódást és csudaklassz nyarat Neked! 😉

Szeretettel: Ági