„In medias Pilates” – a Mozogj szabadon! Virtuális Stúdió online Nyílt Napja, január 9-én, szombaton

Csapj bele a közepébe :)!
Ezen a napon annyit mozogsz velünk, amennyit csak akarsz, akkor, amikor épp kedved tartja – vagy időd engedi – és mindezt otthonról …

 

Ismerős az “új év, új élet” szlogen :)? Vagy az újévi fogadalmak jelensége (amelyek január végére gyakorta úgy halnak hamvukba, mint főnixmadár a megújulás előtt)? Akár ezek híve vagy, akár nem, érdemes az idei évnek lendületesen nekifutnod!

Egyáltalán nem véletlen, hogy az újévnek legtöbben Nagy Tervekkel és a testmozgás, a sport iránti természetes vággyal indulunk neki. Az ünnepek körüli trakta megviseli az emésztőrendszered – és egy kicsit a lelkiismereted is, hogy így “elengedted” magad … nincs is ezzel semmi probléma! Hiszek a “mindennek rendelt ideje van” tételben :)! A Karácsony-Szilveszter a jól megérdemelt pihenés, lazítás időszaka … amihez az is hozzá tartozik, hogy étkezés tekintetében is kicsit többet enged meg az ember magának.
Az újév pedig az újrakezdés, visszarendeződés, az új lendületvétel ideje. 

Ezért készülünk Neked ezzel a Nyílt Nappal, amúgy “In medias Pilates”-mód ;)! Hogy segítsünk visszarázódni a rendes kerékvágásba; hogy vidámmá tegyük a napod, tisztává a lelkiismereted, talán kicsit izomlázassá a tested … és könnyeddé a lelked!

 

Nézd csak, mi minden vár Rád január 9-én, szombaton ;)!

 

 

 

S hogy ki kicsoda – avagy az óraadókról …

Ha nem vettél még részt a “Mozogj szabadon!” Virtuális Stúdió online óráin, álljon itt egy rövid képes bemutatkozás a Csapatról!

 

 

Hogyan tudsz részt venni a Nyílt Napon?

Az oldal alján található részvételi űrlap kitöltésével máris biztosítottad a helyed a Résztvevők soraiban – aminek mi nagyon örülünk :)! Mindazokat az óratípusokat kipróbálhatod, amelyekkel a “Mozogj szabadon!” Virtuális Mind-Body Stúdióban jövő hétfőtől (január 11-től) újra várunk Téged online és megismerkedhetsz a teljes edzőcsapattal is ;)!

A napon való részvételednek egy szimbolikus “elköteleződési díja” van, amely 990 Ft. Hogy komolyan vedd saját magad – és minket is 😉 … 

Jelentkezésed követően, illetve az esemény előtt e-mailben megkapod azt a Zoom linket, amellyel csatlakozni tudsz bármely órához!  Azon az órán veszel részt, amelyiken kedved tartja és annyin, amennyire kapacitásod van 😉 …

Ezek az órák – kivételesen – nem kerülnek felvételre! Vagyis aki ott van, részt vesz – aki elmulasztja, utólag nem fogja tudni elérni.

A Nyílt Nap bejelentkezői és résztvevői egy különleges ajánlatban részesülnek a Virtuális Stúdió óráival kapcsolatban :)!

Tehát ha van kedved egy kis szombati együttmozgásra velünk, gyereee! Mi több, hívd meg Barátnőd, Kolléganőd, Lányod, Anyukád … vagy aki számára ez a nap érdekes, értékes lehet!
Szeretettel és izgalommal várunk (ilyet még mi sem csináltunk ;))! 

 

A “Mozogj szabadon!” Virtuális Stúdió teljes Csapata nevében: Ági 

 

 

 

A jelentkezést lezártuk, aki jelentkezett, holnap találkozunk:)