A “Mozogj szabadon!” Interaktív, Virtuális Mozgásstúdió ezt kínálja a Nyílt Nap résztvevőinek :) …

Bármi is történjék, Te csak mozogj!
Hogy a jelen helyzetben is szabadon tehesd, létrehoztuk Neked ezt a virtuális stúdiót, ahol egy párját ritkító, klasszis Edzőcsapat vár Rád –
most személyesen, élőben is :)!

 

 

 

 

Köszönjük, hogy Te is velünk tartottál a jan. 9-i “In medias Pilates” Nyílt napunkon :)! Bízom benne, hogy tetszettek az általad kiválasztott órák, amelyeken részt vettél és hogy jól érezted Magad velünk! Megtisztel, hogy bizalmat szavaztál nekünk erre a szombatra!

Ha úgy gondolod, szívesen hódolnál ezeknek a mozgásformáknak a jövőben ezzel az edzőcsapattal, szeretettel várunk vissza a “Mozogj szabadon!” Virtuális Stúdió óráira, amelyeket – mint a jan. 9-i Nyílt Nap Résztvevőjének – egy meglepetés kedvezménnyel kínálunk most Neked!

A Stúdió összes, jelenleg elérhető, jobbnál jobb óráján 20% kedvezménnyel vehetsz részt: 2 990 Ft helyett csak 2 390 Ft-ért! A felvételt pedig 4 napon keresztül eléred egy zárt felületen belül, a saját fiókodban! Ha minden nap letornázod, kevesebb mint napi 500 Ft a díja, amit a saját egészséged megőrzésébe fektettél ;)!
A kedvezményes előfizetési lehetőség január 11-e, hétfő reggel 10 óráig érvényes. Visszavárunk 😉 …

 

 

Én is jövök, Ági!

 

 

Ha vettél már részt online stúdiós órán nálunk, tudod: az órarend és a bejelentkező űrlap az oldal alján vár Rád ;)! Ha még nem, hadd vezesselek körbe egy kicsit …

A Mozogj szabadon! – Virtuális Stúdió rövid története

Imádom az Ágipilates táborok hangulatát :)! Ha valaha vettél már részt akár egyen is, tudod, miről beszélek … Gyakran nézegetem a táboros fotókat és mindig megmelengeti a szívem a sok kedves, jól ismert, mosolygós arc! Eszembe jut az az önfeledt jókedv, életöröm, sok-sok beszélgetés, nevetés, történetek – azok a pozitív energiák, amelyek ilyenkor áramlanak. És amelyek sokatok számára mintegy “titkos” erőforrásul szolgálnak a tábort követő hetek, hónapok folyamán is. Van, aki az összes táborunkon (évi hármon) részt vesz, mert ezzel úgy feltölti érzelmi tankját, hogy az kitart a következő nyárig, amikor meg jön az újabb tábor 😉 …

 

 

 

 

Ágipilates tábor “hangulat-idéző” –
akár hetente, a saját otthonodban,
a “Mozogj szabadon!” Virtuális Mind-Body Stúdióban 🙂

 

Fura, sok megpróbáltatást hozó év volt a 2020-as. Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy sokan nagy megkönnyebbüléssel fogadták, hogy vége – s bizakodva, egy jobb jövő reményével tekintenek az idei év elébe. Amiben én biztos vagyok, hogy így lesz ;)! Ám addig is, hogy kitarts a “helyzet” rendeződéséig, s az új egyensúlyi állapot eléréséig, érdemes olyan dolgok felé fordítani a figyelmed, amelyek a körülmények hatására esetleg elszunnyadt életöröm szikráját fellobbantják Benned! Az egyik ilyen kétségkívül a testmozgás, amivel aktiválhatod saját, “beépített” hangulatszint javító rendszered (hisz ha akarod, ha nem, az izommunka hatására örömhormont termelsz ;)) és úgy érezheted, hogy tettél valamit saját egészséged érdekében. Mert a Pilates az egyik legjobb immunrendszer erősítő testmozgás (ha emlékszel még Joe bácsi és a spanyolnátha járvány történetére) …

És akkor 1x csak beugrott! “Hééé, hát miért is ne tornázhatnánk online, élőben, a virtuális térben azokkal, akikkel az élő rendezvények során, vagy videóról amúgy is együtt tornázunk?” Varázsoljuk ide, a hétköznapjaidba újra a nyári Ágipilates táborok vidámságát, életörömét – amit úgy tudunk, ha újra összejövünk! S ha erre most a virtuális tér az egyetlen lehetőség, hát akkor ott :)!

 

Íme, párját-ritkító Edzőcsapatunk 🙂 …

 

A “legénység” tagjairól, kicsit részletesebben …

 

 

Én is jövök, Ági!

 

A Virtuális stúdió ötlete és a gondolat, hogy belevihetünk egy kis “életöröm-aktiválást”, no meg remek Edzők személyes szakértői figyelmét a hétköznapjaidba, annyira fellelkesített, hogy azon nyomban megkerestem azokat az általam nagyrabecsült Kollégáimat, akikkel jónéhány táborunkban találkozhattál már. S Ők valamennyien – legnagyobb örömömre – azonnal IGEN-t mondtak a felkérésemre! Így mind szakmailag, mind emberileg egy olyan-de-olyan Válogatott, Különleges Edzőgárda személyes figyelmét élvezheted – ha Te is beugrasz 1-1 órácska erejéig a Virtuális Stúdióba – akik szakmai tanácsai, meglátásai aranyat érhetnek a Számodra! S akik közül párral nem is tudnál személyesen együtt edzeni, hisz Európa különböző nagyvárosaiból fognak majd bejelentkezni 😉 …

S természetesen itt vagyok én is és alig várom, hogy olyan Pilates órákat taníthassak, oszthassak meg Veled, amilyenekben még garantáltan nem volt részed eddig ;)! (hisz én is fejlesztem magam folyamatosan, külföldi online órákon való részvétellel, tanulással – úgyhogy mindig van újdonság Számodra a tarsolyomban)

Azt is láthatod, hogy a Stúdió programjába a Pilatesen kívül csupa klassz mozgásformát belepakoltunk – mind-mind olyat, amit akár a Táborokban, akár a TUDATOS Bombanő születik! Programban imádnak a Csajok …

 

Hogy hogyan is működik a “Mozogj szabadon!” Virtuális stúdió?
Elmondom 🙂 …

Fontos tudnod, hogy ezt a “Termet az Éterben” nem “örökre” tervezem … tényleg addig gondoltam működtetni, amíg a lezárások ellehetetlenítik azt, hogy eljárj a megszokott kis edzőtermedbe, személyes edzésekre. Ami biztos, hogy a decemberi, remekül sikerült “próbahónapot” követően az év elején is visszavárunk :)! Hogy utána hogy alakul …? Az Tőled (Tőletek) és a külső körülmények alakulásától is függ ;)!

Vedd úgy, hogy a Virtuális Stúdió elsődleges célja, hogy segítsen Neked “eljutni” a pandémia végéig és hogy a fókuszod a pozitív, az életedbe örömet hozó dolgokra irányítsa és ott is tartsa ;)! Az órákat úgy tartjuk majd, hogy ne csak fizikailag érezd jobban Magad tőlük, de lelkileg is felüdülj a végükre és optimistán tekinthess előre ;)!

 1. A Stúdióban minden nap élő órákon vehetsz részt. Ha nem tudsz megjelenni élőben – mert mondjuk épp elfoglalt vagy az adott időpontban – a Téged érdeklő órán, akkor sincs semmi gond! Az óra megvásárlásával még 4 napon keresztül visszanézheted a felvételt és annyiszor végzed el azt, ahányszor jól esik ez alatt az idő alatt :). A videók feltöltése 24 órán belül történik.
 2. Az interaktív, online felület, ahol az órák zajlanak, a Zoom. Amennyiben még nincs a gépeden, okos eszközödön, a Zoom-ot telepítened szükséges. Zoom fiókot viszont nem kell létrehoznod. Megrendelt órád előtt 1 nappal és annak napján is küldünk Számodra egy e-mailt, az órádra szóló Zoom linkkel, amire egyszerűen kattints rá – és már bent is vagy a virtuális térben, ahol az adott óra zajlik.
  Ez az e-mail a hirlevel@agipilates.hu címről fog érkezni Hozzád – ezért ezt a címet állítsd be biztonságos küldőnek a leveleződben, kérlek! Elegendő, ha kb. 5 perccel az óra kezdete előtt érkezel.
 3. A felületen belül az órát vezető edző, vagy egy Ágipilates Interaktív menedzser vár Rád – és eligazít 🙂 …
 4. Amire az órához szükséged van: egy matracnyi hely a szabad mozgáshoz. Külön jelezzük, ha bármely eszközigénye van az órának. Általában igyekszünk hétköznapi eszközök – törölköző, seprűnyél, ásványvizes palack stb. – mellett maradni, hogy csak ezért ne kelljen beruháznod plusz felszerelésbe 🙂 … kényelmes edzőcucc és egy kis ásványvíz sem fog ártani!
 5. Érdemes rendszeresen visszalátogatnod az oldalra, mert folyamatosan kerülnek fel az új órák, amiket az oldal alján találsz és megrendelni is ott tudsz 😉 …
 6. A felvételt 4 napon keresztül egy zárt felületen belül fogod tudni visszanézni, ahová a belépéshez szükséges adatokat mailben kapod meg. Ha annyira tetszik a tornád, hogy szeretnéd a 4 napon túl is elérni, egy minimális havidíj
  (2 990 Ft/hó) ellenében akár az általad megrendelt összes tornát korlátlanul visszanézheted, használhatod. Így egy személyre szabott kis videótárat alakíthatsz ki magadnak, a kedvenc tornáiddal 🙂 …

 

Én is jövök, Ági!

 

 

Így tornáznak a Csajok, élő-élőben, a 44. Ágipilates táborban … … itt épp a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély könyvtárában :)!

 

 

 

Én is jövök, Ági!

 

 

Hogy vannak kérdéseid? Ez csak természetes … ezek a gyakoriak :):

 • Mit tegyek, ha nem érkezett meg a mailem a linkkel?
  Nézd át a Levélszemét és a Promóció mappákat, lécci! Sokat segít, ha előtte beállítod a hirlevel@agipilates.hu – t biztonságos küldőnek. Végső esetben írj Hildának a hilda.segitseg@gmail.com mail címre.
 • Mi történik, ha nem tudok személyesen megjelenni az órán?
  A személyes részvétel nagy előnye, hogy az edző visszajelzést tud adni Neked a gyakorlatokkal kapcsolatban. Ha mégsem tudsz részt venni, semmi probléma, a videót még 7 napig megnézheted, letornázhatod.
 • Hol tudom visszanézni a videómat?
  Az általad megvásárolt videókat a saját kis, személyre szabott videótáradban éred el, az adott intervallumon belül, amelyhez kapsz majd egy belépési adatokat tartalmazó e-mailt.
 • Az órán résztvevők látni fognak torna közben engem is?
  Ez kizárólag rajtad múlik. Ha nem szeretnéd, tartsd kikapcsolva a videód! De ha egy edzőterembe mész, ott is látnak, nem igaz ;)? Tapasztalatból mondom: ilyenkor mindenki saját magával van elfoglalva és azzal, hogy helyesen végezze az Edző által utasított mozdulatokat. Ha szeretnél élni azzal, ami az élő óra erőssége, vagyis, hogy az Edző figyel Rád és adott esetben visszajelzést ad, akkor jó, ha be van kapcsolva a kamerád ;)! Ellenben arra kérünk, hogy a mikrofonod maradjon kikapcsolva, hogy ne gerjedjenek össze a mikrofonok …
 • Fogok tudni kérdezni az edzőtől?
  Igen, természetesen! Minden óra végén szeretnénk teret és lehetőséget biztosítani arra – max. 10 perc időtartamban – hogy fel tudd tenni a kérdéseid az óravezető tanárnak.
 • Ki fogja még látni a felvételt?
  Az óra felvételét csakis azok látják, akik részt vettek rajta!
 • És ha szeretném 4 nap után is elérni a tornáimat?
  Ezt is megoldottuk. Egy jelképes, 2 990 Ft/hó tagdíj befizetésével a kis, személyre szabott videotáradban az összes, addigi videód meglelheted majd :)! Jó tornát rájuk!

 

Következő 2 heti órarendünk:

 

 

 

Sok szeretettel, szuper órákkal és lelkes izgalommal várunk idén is ebben az Interaktív, Virtuális Stúdióban Téged is :)!
Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!

Mozogj szabadon! Mert ez az az út, amely a jövődbe vezet.

Szeretettel: Ági és a Virtuális Stúdió teljes Csapata 🙂

 

 

FONTOS!

Előfordulhat, hogy elakadsz a Simple fizetésnél

A változtatást az OTPdirekt oldalon vagy az OTP SmartBank alkalmazásában végezheted el (Bankkártyás tranzakció menüpont > Jóváhagyásra váró tranzakciók, és ott a Jóváhagyás gombbal tudod engedélyezni).

Bővebben itt olvashatsz róla: OTP információs oldala!

Tetszett a Nyílt Nap? Jönnél még hozzánk szívesen? Bizalmadért hálául a Virtuális Stúdió órái január 11-e hétfő 10 óráig – 20% kedvezménnyel lehetnek a Tied, 2 990 Ft helyett 2 390 Ft-ért! Megtisztel, ha Te is velünk tartasz!

Csak kezdd el kitölteni a megrendelőt és a rendszer automatikusan levonja a kedvezményed ;)! Köszi!