Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Dvorán Gabriella

Ez a mozgásforma olyan mint a szerelem…. nehéz leírni szavakkal, érezni kell, ahogy áthangolja az életed! A kezdő-közép haladó dvd után nagyon nagy örömmel vettem kézbe a PILATES 13 és a 12 dvd-t tartalmazó oktató csomagot. Oldalakat tudnék írnék, hogy mennyiben és milyen minőségben változott meg az életem, (pedig alig 2 hónapja gyakorolok, igaz heti 5 napban), de szerintem Te is jól tudod, hogy ez a mozgásforma olyan mint a szerelem…. nehéz leírni szavakkal, érezni kell, ahogy áthangolja az életed!
Két kisgyermek anyukájaként a Pilates a szülés utáni regenerációban nagyon nagy segítségemre van. Kevés időm jut magamra, de azt a Te segítségeddel a lehető legjobb formában tudom eltölteni. A programok változatosak és a tudatos csoportosításnak köszönhetően az időmnek és aktivitásomnak  megfelelően válogathatok közöttük. Nekem az is rendkívül fontos, hogy érzem a tudatosságot és a szakmai bizonyosságot úgy a programok struktúrájában, mint a gyakorlatok magyarázatában.