Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Forster Kriszta, Budapest

Minden nap Veled kezdem a napot, a 13-ból szépen folyamatosan minden nap elvégzek egyet. tudom, hogy nem sok a napi 15-20 perc, de több, mint a semmi, és nagyon jót tesz. Szerintem vagy századszor hallgatom az instrukcióidat, de mindig van valami, amire figyelnem kell. A Pilates sok mindenre tanít, többek között több felé koncentrálni egyidejűleg, mert olyan sok testrészünk van, amit koordinálni kell. És még mindig élvezem, látom a haladást magamon nap, mint nap (ha nem csinálom, azt is észreveszem utána sajna)