Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Makai Szilvia

Én nem fogyókúrás céllal vettem a DVD-ket (177/60), de nagyon hasznosak. A mostani munkám során számítógép előtt ülök ill. autóban, ezért a hátfájást megelőzendő végzem a gyakorlatokat. Igazán sokat segítenek. A PILATES 13-ból mindig elvégzem ezt a gyakorlatot és csíp/fenék részt. Nekem ezek a legmegfelelőbbek. Az biztos, hogy nem ment egyszerűen amíg megtanultam összekötni a légzést a gyakorlatokkal, de most már megy.