Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Pilates-ben a jövő útja az USA-ban másfél év alatt elsöprő népszerűségre szert tevő

MV (Millió Variáció) Fitnesz Szék és Reformer!
Légy Magyarországon Te is az elsők között, aki megtanulja!

Aerobic oktatóként még érdekelne is ez a Pilates, ha nem találnád ilyen lassúnak …

Személyi edzőként nem annyira vagy járatos a Pilatesben, de bármilyen újdonságot szívesen veszel, amivel színesebbé és még hatékonyabbá tehetnéd vendégeid edzéseit?

Avagy Pilates oktató vagy, aki mindig szeretne valami újat és izgalmasat mutatni régi klienseinek is?

Netán “laikus” Pilates rajongóként szeretnéd megtanulni és akár otthon is végezni a gyakorlatokat? Persze, ez esetben tanítani nem taníthatod a gyakorlatokat – csak ha fitnesz edzői alap képzettséget szerzel mellé – de a szék saját Magad számára is az egyik leghatékonyabb alakformáló eszköz lehet!

Bármelyik is igaz Rád, az MV Fitnesz szék a mozgás és a Pilates új dimenzióit nyitja meg előtted!
Azt hitted erős vagy? Azt hitted, hajlékony vagy?
A Széken akár még meglepetés is érhet 🙂 …

 

                   MVe fitnesz székMVe_Chair_Pullup            3016(2)

 

Régóta vártuk és most végre itt van! Igen, az MV Fitnesz Székről – és a hozzá tartozó edzőképző programról beszélek! De ugyan mit tud ez a szék, amitől olyan különleges? És miért is lesz jó Neked, ha megtanulod? Vagy a vendégeidnek, ha beiktatják edzésprogramjukba?

A Pilates szék klasszikus eszköz – maga Joseph Pilates fejlesztette ki több évtizede és főként személyi edzésben használta. Ennek modernizált, “vagány” változata – az MV szék – a PeakPilates fejlesztése.

Az MV Fitnesz Szék új színt visz a csoportos Pilates vagy erősítő órákba, összekapcsolva a klasszikus, Pilates székes gyakorlatokat a zenés-táncos órák dinamikájával és hangulatával! Mintha csak step órán lennél – márhogy a hangulatot tekintve :-)!

Az MV Fitnesz Szék könnyû, alumínium vázához állítható rugókkal csatlakozó, mozgó pedál bizonyos fokú instabilitást eredményez az egyes gyakorlatokban – ezáltal is javítva egyensúlyozó -és koordinációs képességeid (azt hiszem, erről az “enyémek” tudnának egyet s mást mesélni :-)). Ugyanakkor a szék ülőkéje a “biztos pont”, amelyen, mint alátámasztási felületen, csak nyugtod van egy kicsit :-)… A rugók ellenállása – csakúgy, mint a Pilates Reformer gép esetén – a gyakorlat céljának és a vendégek képességeinek megfelelően növelhető, vagy csökkenthető, minden edzésen új kihívás elé állítva őket. Hatékonysága pedig – a rugós ellenállásnak köszönhetően – verhetetlen!

Edzőként a székkel első lehetsz a piacon – hisz még alig használjuk páran!

Miért fogják szeretni a vendégeid az MVe Fitnesz Széket? Mert:

 • A széken rögtön megtalálja az is a helyét, aki még soha nem Pilates-ezett!
 • Mivel rugók ellenében dolgozunk egy mozgó pedállal, kicsit hasonlít a Reformer gépes edzésre (ám kb. harmadába kerül.). S mint ilyen, rugós ellenállással szemben végzett edzés, a vendég tartásán és alakján röpke néhány alkalom után érzékelhető, látható lesz a változás!!! Ez pedig – tapasztalatból mondom – igen motiváló!
 • Az MV székes edzésprogram ötvözi a Pilates mozgásrendszer összes pozitív tulajdonságát: erősíti és nyújtja a test tartóizmait, jó hatással van az esetleges tartáshibáikra és helyreállítja az izomegyensúlyt – vagyis a kedves vendég többé nem lesz “féloldalas” Az eredmény: hamar el fog múlni a hátfájása, ha van :-)! Ha meg nincs, akkor soha nem is lesz!
 • Az MV Fitnesz Széken számtalan, a matracról vagy a Reformerről már ismert gyakorlat elvégezhető, “Millió Variációban” (nem véletlen a neve!), méghozzá kicsit lendületesebben, vérpezsdítő zenére! 
 • A vendégek úgy érzik magukat, mintha nem is Pilates órán, hanem a tengerparton lennének! Vagyis olyan vendéget is be fogsz tudni csábítani MVe székes órára, akinek a matracos Pilates – bár hatását nem vitatja – túlzottan lassú, “tötyögős”. MVe székes órán hangulat is van, meg Pilates is :-)!!!
 • Észrevétlenül rengeteg (millió :-)) Pilates gyakorlatot sajátíthatnak el, s még az is lehet, hogy a széken keresztül “beleszeretnek” a matracos Pilates-be is – ha eddig még nem tették volna…

S hogy mit szóltak, akik már tornáztak rajta? 1 emberként kiáltottak fel: “Úristen! Ez is Pilates ??!” De az ám! Méghozzá nem is akár milyen :-)!

 

Te, mint edző, miért fogod szeretni?

 • Először is, nem kell Pilates edzőnek lenned ahhoz, hogy oktasd! Hogyhogy? “Elég”, ha aerobic oktató, vagy személyi edző vagy (persze, ha Pilates edző vagy, az sem kizáró tényező:-)). A képzés és a programok úgy kerültek összeállításra, hogy biztonsággal fogod tudni oktatni pilates-es előképzettség nélkül is!
 • Az edzésvezetés és a gyakorlatok könnyen, gyorsan elsajátíthatók.
 • Egy komplett, mûködő, felépített edzésrendszert kapsz a kezedbe jegyzettel, munkafüzettel, zenével és rengeteg gyakorlattal, amelyek így együtt biztosítják a magabiztos, hatékony óravezetést.
 • Az MVe szék használatával a hagyományos Pilates óráidba is változatosság csempészhető.

 

 

Hogyan és hol tudnád megtanulni?

A Peak Pilates magyarországi tanfolyamainak kizárólagos képviselője Simonfi Ági, vagyis a 2 + 1 utánkövető napos MVe Fitnesz Szék tanfolyamot is az Ági Pilates Stúdióban végezheted el.
Az MVe Fitnesz székes tanfolyam időpontja: 2019. július 15-16.

Helyszíne : Ági Pilates Stúdió, Pilismarót
Ára : 350 USD + Áfa (+ 60 USD + Áfa a jegyzet)
Maximális létszám : 6 fő

Figyelem! A tanfolyam részvételi díjának forint összege a Magyar Nemzeti Bank hivatalos devizaárfolyama alapján kerül megállapításra.
Ha az árfolyamváltozás +/- 5%-nál nagyobb, az árak is kiigazításra kerülnek!

A tanfolyamot után 1 hónappal 1 konzultációs napot tartunk, ahol megbeszéljük a tapasztalatokat és választ kaphatsz az élesben történő oktatás nyomán felmerült kérdéseidre is :)!

 

És most megérkezett az MV Fitnesz Reformer program is!

Az MV Szék “testvérprogramja”, ahol egy szintén klasszikus eszközre, a Reformerre visszük át a zenés koncepciót! A változatos program, a speciális óravezetési technika és a vérpezsdítő zenék mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Vendégeid élvezzék az órát és lelkesen térjenek vissza újra, meg újra!

 

                      Drk Short Box Roll Back 3               Dark_Mermaid_Front_Kelly

 

Az első hazai MV Fitnesz Reformer tanfolyam időpontja: 2019-ban nem kerül megrendezésre!

Helyszíne: Ági Pilates Stúdió, Pilismarót
Ára: 550 USD + Áfa (+ 60 USD + Áfa a jegyzet)
Maximális létszám: 6 fő

A tanfolyam részvételi díjának forint összege a Magyar Nemzeti Bank hivatalos devizaárfolyama alapján kerül megállapításra.
Ha az árfolyamváltozás +/- 5%-nál nagyobb, az árak is kiigazításra kerülnek!

 

Hol, hogyan jelentkezhetsz?

Kérlek, értelemszerűen töltsd ki az általános képzési oldal alján található jelentkezési lapot és mielőbb küldd el nekem! A jelentkezési lapon megadott e-mail címedre ezután kapni fogsz egy levelet, amelyre rákattintva meg kell erősítened jelentkezésed.
A jelentkezés csak ezután a megerősítés után kerül feldolgozásra és a részvételi díj megérkezésekor válik érvényessé!

A tanfolyami díjat befizetheted:

 • Átutalással:
  Bankszámla szám: Erste Bank 11600006-00000000-21103823 (Ági Wellness Kft.)

Kérlek, mindkét esetben megjegyzésként tüntesd fel a tanfolyam nevét és a sajátodat is! (MVe Fitnesz szék/Fitnesz Reformer tanfolyam)

Mi történik ezután?

Ha jelentkezésed érvényes, a tanfolyam hetében keresni fogunk Téged, a részletek egyeztetése céljából!

Ha a túljelentkezés miatt nem sikerült a megadott időpontokra a jelentkezésed, várólistára kerülsz és a következő tanfolyami időpontról automatikusan az elsők közt kapsz majd értesítést. Előfordulhat az is, hogy valaki – bár jelentkezett – mégsem tud eljönni. Ez esetben a várólistán soron következő jelentkező lép a helyébe.
Ha ez Te vagy, erről természetesen rögtön értesítünk!

Ha valami nem egyértelmű, vagy bármely egyéb kérdésed merülne fel, hívj nyugodtan a 20 / 415 1128-as telefonszámon!

Remélem, hamarosan találkozunk!

Simonfi Ágnes
PeakPilates oktatási programvezető