Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Dr. Veres Andrea, Háziorvos, szakorvos

Orvosként a gyógyító munkán túl kiemelt figyelmet szentelek a megelőzésnek. Legnagyobb kincsünk az egészségünk.
Hiszem és vallom, hogy egészséges életmóddal megelőzhetők a betegségek, a kialakult elváltozások enyhíthetők, gyógyíthatók. Felelősek vagyunk önmagunkért, testünkért, lelkünkért. Mit és hogyan tegyünk?
A választ megtaláljuk Joseph Pilates könyvében, amely eredeti formában tartalmazza klasszikus módszerét, mely ma is időszerű és naprakész. Logikája lenyűgözött, így már nemcsak gyakorlom, hanem most már oktatom is. Számomra bizonyított.
Ajánlom a Pilates Bibliát mindazoknak, akik meg akarják ismerni önmagukat, tenni akarnak életminőségük javításáért, és nem elégszenek meg a középszerűvel, hanem a legjobbat akarják.