Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Fincza Erika, a Magyar Színház koreográfusa, klasszikus Pilates edző

Mint táncos, koreográfus és tánctanár nagyon sokféle mozgásrendszerrel ismerkedtem meg életem során. Edzőként újabb ismeretek kerültek ebbe a  “mozgás-kavalkádba”: az egyik az örök szerelem – a Pilates!
Joseph Pilates klasszikus rendszere – mely bármikor, bármilyen állapotban elkezdhető és a javunkra válhat – átgondolt és letisztult mozgás, amely tényleg működik! Bízom benne, hogy a – végre magyarul is olvaható – Pilates Biblia révén még több ember napi rutinja részévé válnak e gyakorlatok! Döbbenetes, hogy Joseph Pilates 1945-ben írt gondolatai mennyire a mai emberhez is szólnak! Az Ember és az EGÉSZsége olyan téma, amelyben meg kell látnunk az örök igazságokat!