Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Hajdú Gyöngyi, Gyógytornász, Mentálhigiénés szakember

Az egészség, a boldogság keresése az ember alapvető törekvése. Mitől leszünk mi, emberek edzettek, elégedettek az életünkben? Erre ad választ ez az igényes könyv.
Joseph Pilates – akinek a könyvben a gyakorlatok mellett található életvezetési tanácsai szintén igazi értéket közvetítenek az Olvasó számára  – az embert komplexitásában szemlélte. Úgy gondolta, minden egyén felelős sorsáért, egészségéért és alkalmas fizikai, gondolati, érzelmi egyensúlyának megteremtésére. Pilates Mester időtálló értéket hagyományozott követőire!
Jó szívvel, szakmai meggyőződéssel ajánlom a –  végre magyarul is megjelent – Pilates Biblia eredeti, klasszikus ismeret-és gyakorlatanyagát mindazoknak, akik készek egy szimbolikus, izgalmas kirándulásra az emberi test, lélek és szellemiség körül!