Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Koronczay Lilla, a Nők Lapja újságírója

Pilates. Bécsben, ahol élek, nem akad ember, aki ne tudná, mit jelent a szó. Kínzó gerincproblémáink egyetlen megoldását!  Az amerikai guru most Hegyeshalomnál is betör szent tanaival, hála Simonfi Áginak.
Meggyőződésem, hogy ez a kicsi, eltökélt magyar nő egy fikarcnyival se kisebb térítő nagy elődjénél. Már első találkozásunkkor világos volt számomra, hogy ama “szent őrültek” egyike, akik mérhetetlen hitükkel százezreket tudnak megmozgatni  egy ügy – jelen esetben a saját egészségük érdekében.
Pilates könyvének átültetése magyar nyelvre az egyik legjelentősebb lépés ennek érdekében. Gratulálok hozzá, és maradok továbbra is hálás gerincnyújtó-tornáztató- erősítő híve!