Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Kriston Andrea, Kriston Intim Torna megalkotója:

“A test árulkodik. Megmutatja, hogy az illető mennyire tiszteli önmagát, felelősséget érez-e testének gondozásáért. A test előbb-utóbb kiköveteli a törődést. A gyomor éhezés esetén nem sok türelmet gyakorol, de az izomzat, izületek, a csontozat hosszan elviselik az elhanyagoltságot. Többnyire csak egy kevéske szabadidővel rendelkezünk. Kérdés, hogy ebből áldozunk-e a testünk rugalmasítására, erőben való megtartására.
Mindenféle iskolatípusban tanítottam már testmívelést. Egyetlen célom volt, hogy megszerettessem a testedzést, hogy megtapasztalják annak örömét, mert ez nekem is nagy ajándék az életemben.
Joseph Pilates célja is ez volt! A most magyarul is megjelenő “Pilates Bibliában” található gyakorlati gyűjtemény segítség lehet a mozgás szerelmeseinek, de azoknak is, akik a testformálás hatékonyságán keresztül jutnak el addig a tapasztalásig, hogy a sport nem önkínzás, hanem élvezeti forrás.”