Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Pápai Erika, színművésznő

A legnehezebb elkezdeni. Ahogy múlnak az évek, egyre több a kifogás. Meggyőződéssel hisszük: előbb le kell fogynom, így nem mehetek emberek közé; majd ha nem fáj a derekam; ha a gyerek nagyobb lesz . Hogyan győzzük meg magunkat és másokat, hogy elkezdeni soha nem késő – és akár otthon is lehet? A Pilates Biblia pontosan ezt teszi: benne maga a Mester vezet be abba a mozgásformába, amely  megtanít a helyes testtudatra, erősít és ruganyossá tesz, gyógyít. Megtanítja, hogyan bánjunk a testünkkel, míg egyszer csak arra eszmélünk, hogy újra szenvedélyünkké vált a testmozgás – és visszakapjuk a legfontosabbat: az ÖNBIZALMUNKAT.