Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Szalay Zsolt, a MOL romániai üzletág igazgatója

Hosszas keresés után találtam rá a Pilatesre, ami alapjaiban változtatta meg a sportolási szokásaimat. A sok ülőmunka, a helytelen testtartás, hatékony ellenszerét fedeztem fel benne, mindezt úgy, hogy nem kell edzőterembe járni, otthon is végezhető, és segít kondíciónkat megtartani.
Már az első alkalom után érezhető volt, hogy bizonyos izomcsoportok újra elkezdtek dolgozni, bizony a gyakorlatok hatására felébredtek álmukból. A gyakorlatok nyelvezete könnyen érthető, a mozdulatsorok egyszerűen elsajátíthatók. Külön örömömre szolgál, hogy a most megjelent Pilates Bibliából e nagyszerű módszer hátterét is megismerhetem. Ajánlom minden sportolásra vágyónak a Pilatest, akár otthon is könnyen, egyszerűen.