Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Pilates Biblia Ajánló

Mert tanulni mindig a forrástól érdemes …

Szeretnéd megtudni az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat a Pilatesről? Akkor nyúlj vissza a forráshoz! Joseph Pilates maga is 2 könyvet írt Módszeréről – gyere és hallgass bele a videóba ;)!

 

 

 

Olvasgass bele a Pilates Bibliába – megéri! Jó szívvel adom. Mindössze a keresztneved és a mail címed kérem, ahová el tudom küldeni a linket, ahonnan letöltheted a könyvrészletet :)! Jó ismerkedést vele!
És köszönöm, hogy Téged is érdekel, mit is akart Joe bácsi ezzel a mozgásrendszerrel – amely nagyon sok mai, divatos edzésmódszer alapjául szolgál!

 

Ajándék a Pilates Bibliából – tőlem, Neked

Kérlek, add meg keresztneved és e-mail címed és máris landol elektronikus postaládádban a mail, amelyből letöltheted Joseph Pilates legértékesebb gondolatait tartalmazó Pilates Biblia összefoglalód. Jó olvasást!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!