Vállalkozó Nőként nagy szükséged van a fizikai fittségre, a mentális és lelki rugalmasságra! De hová passzírozd be a napodba a rendszeres tornát?

Pilatesezz velem Londonban, Rómában és a Dunaparton, online 🙂 …
Vadiúj Pilates tornacsokrok – városonként

 

Nagyon örülök, hogy itt vagy – ha erre az oldalra rátaláltál, az nagy valószínűséggel azt jelenti: Te is részt vettél a november 18-i, Vállalkozó Nők Világnapja rendezvényen, a Grundon :)! 

A női vállalkozó egy “speciális alfaja” a női nemnek :): tapasztalatom szerint elkötelezett, kitartó, szenvedélyes – egyfajta belső tűz hajtja, hogy azt, amiben hisz, eljuttassa azokhoz, akiknek segítségére lehet vele! Erre a lelkesedésre és benső hajtóerőre nagy szükségünk is van, hisz a vállalkozásunk mellett egyéb női szerepeinkben – Édesanya, Társ, háztartási “manager” és még sorolhatnám – és a hétköznapok tornyosuló feladataival zsonglőrködve is helyt akarunk állni.

Márpedig ehhez az kell, hogy magunkkal is foglalkozzunk! Mi több, hogy először magunkat rakjuk helyre, mert csak és kizárólag akkor működhet életünk többi területe, ha mi a “közepünkben” vagyunk. Fizikailag, lelkileg, mentálisan. Ehhez pedig elengedhetetlenül szükségünk van a rendszeres testmozgásra, Pilatesre – ami minden értelemben rugalmasan tart :)!

Én ezzel szeretnék hozzájárulni, hogy jobban érezd Magad a bőrödben – és hogy szenvedélyed tárgyát valóban el tudd juttatni a világhoz … :)!

 

Így keletkeztek a Város-csokrok …

Úgy alakult, hogy az idén sokat mentem. Szakmai és egyéb, engem érdeklő képzések tömkelege mögöttem, amelyek közül jónéhányra külföldön került sor. Amikor Miamiban, a PES-en (Pilates Empowerment Summit-on) vettem részt május végén, akkor pattant ki a fejemből az ötlet (úgy szokta ;)): bármerre megyek innentől a világban, keresek egy talpalatnyi zöld felületet és küldök Neked egy pár tornát az adott helyről ;)!

Csak hogy tudd: gondolok Rád! Mert ez tényleg így van: bárhol, bármerre járok és bármi olyat tanulok, amit aztán magamon alkalmazva-kipróbálva hasznosnak, fejlődést hozónak ítélek meg – lett légyen ez torna, akár szellemi, vagy lelki táplálék, amely Önmagad mélyebb ismeretéhez vezet el – máris azon gondolkodom, milyen formában oszthatnám meg Veled!

Így készültek el az alábbi “Város-csokrok”, amelyek mind-mind az adott hely valamely zöldterületén kerültek leforgatásra – épp ezért igen speciális feeling-gel rendelkeznek :)! Az alábbi táblázatban összehasonlítom Neked őket, hogy átlásd, melyik mit tartalmaz, s el tudd dönteni, melyiket szeretnéd:

 

Pilates

Város-csokrok

londontornacsokor_narancs dunapartitornacsokor_narancs romatornacsokor_narancs
Csokor virágszálai 🙂 1. Mindent a csípődért!
2. Oldal 2. – Izomból … (Erával)
1. Utazás a középvonalad
mentén
2. Pilates profiknak
1. Kalóriafaló matrac sorozat
2. Izgi Reformer Has-mix
Programok
időtartama
1. 28 perc
2. 30 perc
1. 25 perc
2. 32 perc
1. 22,5 perc
2. 17,5 perc
Nehézségi szint Középhaladó Könnyebb haladó Haladó-haladó
Csokrod díja 3 990 Ft 3 990 Ft 3 990 Ft

 

 

1. London-csokor

 

londontornacsokor_narancsSzóval, az ötlet megszületett – s hamar eljött a pillanat, amikor tett is követte. Mert június közepén Londonba utaztunk Natikámmal – egyrészt Csajos Anya-Lánya minőségi idő egymással történő eltöltése céljából, amit nagyon fontosnak tartok. Másrészt, hogy meglátogassuk Fincza Era Barátnőmet, akivel megszámlálhatatlanul sok éve vagyunk Barátok. S akivel együtt vágtunk bele a “Jövőre fiatalabb!” Mozgalomba is, amelynek keretei között a 40 feletti Nőknek akarjuk saját példánkon keresztül is megmutatni: nincs olyan, hogy késő! Tök mindegy, hány éves vagy. Belekezdhetsz bármibe: a sportba, egy új hobbiba, vagy akár hivatásba … vagy akár nulláról egy idegen országban felépítheted az életed – ahogy Era tette 1 év alatt!

A London-csokor felvételei a Regent’s Parkban készültek, miközben a Park élete lüktet körülöttünk 😉 …

 

Képzeld, miközben a felvételek készültek, egy kínai férfi – hosszú megfigyelő tevékenység végén – elkezdett velünk együtt tornázni ;)! Nagyon vicces volt … aztán jöttek kutyák, babák, sok-sok ember. De senki számára kicsit sem volt fura, hogy tornázunk, felvételt készítünk és közben beszélgetünk is néha. A londoni idő pedig igen kegyes volt hozzánk: esőmentes, pont kellemes hőmérsékletű arcát fordította felénk …

 

IMG_7861 IMG_7864
Erával – 2 felvétel között 🙂 … … itt pedig Nati, új kis Barátnőjével 🙂

 

A London-csokor tornái – nehézségi szintjüket tekintve középhaladó szinten – sokat tesznek az izomfűződ megerősítéséért, derekad karcsúsításáért és csípőízületed rugalmasságának megőrzéséért AVAGY helyreállításáért, mi több, fokozásáért!

 

 

 

 

Mi történik, ha “őt” választod?

E Csokrocskát – csak úgy, mint a többit – online formában, egy zárt felületen belül fogod tudni elérni (méghozzá a Jövőre fiatalabb! felületén belül) és a tornái örökké a Tiéd maradnak. Letölteni nem lehet majd őket – de a felületre belépve bármikor elérheted valamennyit. Olyan lesz, mintha a legújabb Ágipilates DVD-re tornáznál, csak lejátszó nem kell már hozzá :)! Viszont bárhonnan, bármilyen okos eszközödön keresztül el fogod tudni érni őket …

 

 

Londonban tornázom Veled, Ági!

 

 

2. Dunaparti-csokor

 

dunapartitornacsokor_narancs

Nem is tudom, ezt miért nem “Visegrád-csokornak” neveztem el. De sebaj … meg amúgy is, most már mindegy :)! A visegrádi Dunaparton az egész nyarat végigforgattuk! S mivel én lokálpatrióta vagyok – úgy gondolom, hogy a Dunakanyar az egyik legszebb tájegysége az országnak – ki nem hagynám a csokrok közül! Már csak azért sem, mert itt is roppant izgi Pilates sorozatokat vettünk fel! Akár 3 csokorra való is kijönne belőlük … Első körben most jöjjön 2 elég kemény – haladóknak.

Az “Utazás a középvonalad mentén” ismert gyakorlatokat helyez egy új, más perspektívába. Ebben a sorozatban ráérzel majd a pilates-i középvonal erejére és arra a fajta összeszedettségre, amit megtapasztalhatsz a testedben általa 😉 …

A “Pilates profiknak” pedig egy – majdnem – teljes matracsorozat, 3-ismétléssel. Ebből már TÉNYLEG csak a szuperhaladó gyakorlatok maradtak ki. Ha ezt végigcsinálod, igazi Pilates profi vagy ;)! Hajrá-hajrá!

 

E sorozatokban ilyen és ehhez hasonló gyakorlatokkal fogsz majd találkozni 🙂 …

 

 

 

IMG_7982 IMG_8260 IMG_8262
Egy kis Sellőemelés … … no és persze Kígyó fent … … és lent 😉

 

 

 

 

Mi történik, ha “őt” választod?

E Csokrocskát – csak úgy, mint a többit – online formában, egy zárt felületen belül fogod tudni elérni (méghozzá a Jövőre fiatalabb! felületén belül) és a tornái örökké a Tiéd maradnak. Letölteni nem lehet majd őket – de a felületre belépve bármikor elérheted valamennyit. Olyan lesz, mintha a legújabb Ágipilates DVD-re tornáznál, csak lejátszó nem kell már hozzá :)! Viszont bárhonnan, bármilyen okos eszközödön keresztül el fogod tudni érni őket …

 

 

Irány a visegrádi Dunapart!

 

 

3. Róma-csokor

 

romatornacsokor_narancs

A legfrissebb “szerzemény” – olyan, mintha most lett volna, hogy forgattuk :)! És igen, tudod, akkor, amikor az általam oly’ sokat emlegetett, hatalmas élményt adó Dr. Bruce Lipton – Gregg Braden-féle konferenciára érkeztünk az Örök Városba a Férjemmel :). Egy napunk volt városnézésre – naná, hogy nem hagyhattuk ki az – eddigra szinte hagyománnyá vált – Pilates sorozatok felvételét sem, amelyekre ezúttal a Villa Borghese Parkjában került sor. S hogy miért pont itt, annak sztorija van … Az egyik kedves Peak Pilates edzőképző Kolléganőm, Linda – aki amúgy amerikai, de 30 éve Rómában lakik – már Miamiban ajánlotta, hogy feltétlenül találkozzunk, amikor Rómában leszünk. Ő vitt el minket ebbe a közparkba, ahol szintén – csakúgy, mint a Regent’s Parkban – nem nyújtottunk furcsa látványt felvétel közben 😉 … Ráadásul milyen klassz kis Programokat sikerült rögzítenünk itt Neked!

“Kalóriafaló matrac sorozatod” megmutatja, hogyan lehet a Pilatesből kardioedzés. Mert naná, hogy lehet :)! Annyira, hogy beszélni sem tudtam közben – utána szinkronizáltam a sorozatot, már itthon ;).

Izgi Reformer hasmixed – eredetileg az “emberpróbáló” címmel bírt, amit kicsit újragondoltam, nem akarván elijeszteni tőle – pedig olyan Pilates hasizom gyakorlatokat tartalmaz, amilyenekkel nem sűrűn találkoztál még – lévén, hogy a Reformer gépen végezzük őket … ezt adaptáltam most matracra Neked ;)!
E 2 sorozat igazi haladó szint – ezt vedd figyelembe, ha “őt” szeretnéd!

 

 

IMG_8901 IMG_8866
Nyitott lábú hinta a Colosseum előtt 🙂 A Piazza del Popolo szökőkútjánál – felvétel után …

 

 

 

 

Mi történik, ha “őt” választod?

E Csokrocskát – csak úgy, mint a többit – online formában, egy zárt felületen belül fogod tudni elérni (méghozzá a Jövőre fiatalabb! felületén belül) és a tornái örökké a Tiéd maradnak. Letölteni nem lehet majd őket – de a felületre belépve bármikor elérheted valamennyit. Olyan lesz, mintha a legújabb Ágipilates DVD-re tornáznál, csak lejátszó nem kell már hozzá :)! Viszont bárhonnan, bármilyen okos eszközödön keresztül el fogod tudni érni őket …

 

 

A római az én tornám, Ági!

 

 

Extra Bónuszok is várnak Rád – így szerezheted meg őket …

1. Választhatok akár 2 csokrot is?

Naná, hogy választhatsz :)! Mi több, bármely 2 csokor együttes vásárlása esetén további Bónusz program a Tiéd: Follow the flow! címmel. Idén nyáron “beszippantott” a jóga kicsit. Ami azért fura, mert előtte úgy éreztem: oly’ távol áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Ebből is tisztán látszik: változik az ember 😉 … szóval, a Pilates mellett egy ideje rendszeresen jógázom. A “Follow the flow!” egy tiszta áramlásos, a tested pillanatnyi állapotát tiszteletben tartó, jól eső, léleksimogató Program, amit szívem minden szeretetével nyújtok át Neked. Imádni fogod 🙂 …

Bármely 2 csokor megvásárlása 6 990 Ft, vagyis kedvezménnyel ÉS plusz Bónusszal jutsz hozzá.
A megrendelő lapon csak jelöld be, amit szeretnél – a kedvezményed automatikusan levonásra kerül :).

 

2. S ha mindhárom város-csokrot szeretném?

Természetesen erre is van lehetőséged! Ez esetben két újabb Bónusszal leszel gazdagabb: egy speciális, letölthető “Megerősítések” kártyacsomag is a Tiéd lesz. És megtanítom, hogyan tudod úgy végezni a megerősítéseket, hogy azok TÉNYLEG működjenek is! (ezt a Szív-agy harmonizációs gyakorlatot magam is végzem egy ideje … és hihetetlen a hatása) Mert azt akarom, hogy értelme is legyen a BÓNUSZAIDNAK :)!

A három Csokor együttes díja: 9 990 Ft.

Akkor megvan, melyiket is szeretnéd?

Boldogság számomra, hogy immáron Európa különböző városaiban is együtt Pilatesezhetünk!

 

Puszi: Ági

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás