Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Józsa Anita

Kedves Ági! Nagyon örülök, hogy Rád találtam a Facebook-on, reklámfilmed segítségével. Végig csináltam a 21 napot, nagyon jól esett. A Pilates nem új számomra majdnem 2 éve csinálom naponta fél órát. Mióta megtaláltalak, nagyon sokat olvasom blogodat, sok-sok új információt szerezve. Nagyon élveztem ezt a 3 hetet. Ami megfogott, a mozgáson kívül, a nagyon kedves, vidám habitusod, a jó humorod, az örök vidámságod, mosolyod, könnyedséged, a jópofa elnevezések, amiket egy-egy napi gyakorlatsornak adtál. Szóval tele vagyok energiával, nagyon jó hatással voltál rám, és azt gondolom 52 évesen ez az én mozgásformám. Köszönöm Neked az elmúlt 21 napot!

Üdvözlettel: Józsa Anita