Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani. Mígnem jön valaki, aki erről nem tud és megvalósítja."

Albert Einstein

Valler Marcsi

Ráéreztem a mozgás örömére. Tudom, milyen érzés volt, amikor elkezdtem a tornákat és milyen érzés most hozzá látni. Sokkal lendületesebb lettem. Elindult a súlyom lefelé, a közérzetem, hangulatom nagyon nagyot fordult. JÓL ÉRZEM MAGAM!!!! Tudom, mik a gyengébb részeim, azokat erősítem, mozgatom. Pl. erre is jó a 21 napos kihívás. A többi torna videó mellett 🙂 Én nagyon – nagyon hálás vagyok nektek. A legjobb döntés volt az életemben, hogy elkezdtem a 66-os utamat róni (Jövőre fiatalabb! Program). És nem is akarom abbahagyni! Ennek következtében a 21 napos kihívás már evidens volt. Még egyszer köszönöm.

Valler Marcsi