Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Ki is az az “Ágipilates”?

„Annyi manapság a Pilates „szakértő”! Miért pont Neked higgyek, Ági?” avagy „Ki is ez az Ágipilates?”
Az Ágipilates Joseph Pilates örökségének, a klasszikus módszernek magyarországi őre; „Joe bácsi” könyveinek magyar kiadója (Pilates Biblia). Fő célunk, hogy az eredeti, klasszikus Pilates módszer átadásával lehetővé tegyük Számodra, hogy a maximumot hozhasd ki Magadból ezzel a gyakorlatrendszerrel, amelynek hatékonysága verhetetlen.

 

Agi_iPhone_copy_ 035

Alycea Ungaroval, a klasszikus Pilates jelenkori “nagyasszonyával” Barcelonában, a Pilates Re-evolution kongresszuson, 2012. novemberében. Ő az első magyar nyelven megjelent Pilates könyv, a “Pilates – a mozgás- ban lévő test” szerzője (és még sok, azóta megjelent műé)

Agi_iPhone_copy_ 065

Szintén Barcelona: Peak Pilates Empowerment Camp – a Peak Pilates országedzők találkozója, ahol épp a nemzetközi mesteredző csapatot – kedves kollégáimat:) – tanítom a matracon …

 

 

 

Küldetésünk

Életképek táborainkból, a “Bombanő születik!” programból, stúdiós hétköznapjainkból, az edzőképzésről 🙂 

 

 

Simonfi Ági az Ágipilates alapítója. Nemzetközi mesteredző és edzőképző: a legnevesebb klasszikus iskola, az amerikai Peak Pilates oktatási programjának magyarországi vezetője. 2004. óta oktatja e mozgásrendszert, az Ágipilatest 2006-ban alapította. Pilates, egészséges életmód és fitnesz témakörökben 2006. óta rendszeresen megjelenő cikkeit több mint 20 ezren olvassák. A média gyakran meghívott, kedvelt vendége Pilates témakörben.

Az 1. hazai klasszikus Pilates DVD (2005.) megalkotója, amelyet azóta sok-sok anyag követett (haladóknak, időhiánnyal küszködőknek, edzőknek, kismamáknak …).
DVD-i segítségével Magyarországon több 10 ezer ember ismerkedett meg a Pilates módszerrel és ért el vele fantasztikus eredményeket.