Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Te magad légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél."

Mahatma Gandhi

Ki is az az "Ágipilates"?

„Annyi manapság a Pilates „szakértő”! Miért pont Neked higgyek, Ági?” avagy „Ki is ez az Ágipilates?”
Az Ágipilates Joseph Pilates örökségének, a klasszikus módszernek magyarországi őre; „Joe bácsi” könyveinek magyar kiadója (Pilates Biblia). Fő célunk, hogy az eredeti, klasszikus Pilates módszer átadásával lehetővé tegyük Számodra, hogy a maximumot hozhasd ki Magadból ezzel a gyakorlatrendszerrel, amelynek hatékonysága verhetetlen.

 

Agi_iPhone_copy_ 035

Alycea Ungaroval, a klasszikus Pilates jelenkori "nagyasszonyával" Barcelonában, a Pilates Re-evolution kongresszuson, 2012. novemberében. Ő az első magyar nyelven megjelent Pilates könyv, a "Pilates - a mozgás- ban lévő test" szerzője (és még sok, azóta megjelent műé)

Agi_iPhone_copy_ 065

Szintén Barcelona: Peak Pilates Empowerment Camp - a Peak Pilates országedzők találkozója, ahol épp a nemzetközi mesteredző csapatot - kedves kollégáimat:) - tanítom a matracon ...

 

 

 

Küldetésünk

Életképek táborainkból, a "Bombanő születik!" programból, stúdiós hétköznapjainkból, az edzőképzésről :) 

 

 

Simonfi Ági az Ágipilates alapítója. Nemzetközi mesteredző és edzőképző: a legnevesebb klasszikus iskola, az amerikai Peak Pilates oktatási programjának magyarországi vezetője. 2004. óta oktatja e mozgásrendszert, az Ágipilatest 2006-ban alapította. Pilates, egészséges életmód és fitnesz témakörökben 2006. óta rendszeresen megjelenő cikkeit több mint 20 ezren olvassák. A média gyakran meghívott, kedvelt vendége Pilates témakörben.

Az 1. hazai klasszikus Pilates DVD (2005.) megalkotója, amelyet azóta sok-sok anyag követett (haladóknak, időhiánnyal küszködőknek, edzőknek, kismamáknak ...).
DVD-i segítségével Magyarországon több 10 ezer ember ismerkedett meg a Pilates módszerrel és ért el vele fantasztikus eredményeket.Hogy mi foglalkoztat mostanában igazán?
Persze, hogy benne van a Pilates is :) ...
Ám az egész ennél jóval több, MERT
elindítottuk a "Jövőre fiatalabb!" Mozgalmat!

Amelynek KÜLDETÉSE, hogy megváltoztassa azt, ahogy ez az ország öregszik! És ahogy az idősödő Nők önmagukról gondolkodnak! Hogy – a női Közösség támogató erejének segítségével – utat mutasson a 40+-os Nők számára, hogyan élhetnek fitten, energikusan és vidáman egy izgalmas, teljes életet, bármely életkorban.

Mert nehogy már szégyellned kelljen a korod - inkább éld meg a NŐISÉGED, teljes virágában ... Hogy mi köze a Pilatesnek ehhez az egészhez? Ő ez egyik kulcs ;) ...

 

 

Gyere és nézz körül a JF honlapon, ahol megtalálod, hogyan lehetsz jövő ilyenkorra fiatalabb :)!

 

Próbáld ki, milyen online Pilates programokkal, egy fantasztikus Közösség tagjaként tornázni - és megélni Önmagad, teljes valódban, 40-en (sőt, 50-en, vagy 60-on túl is ;))!

Szeretettel várunk: Simonfi Ági (45) és Fincza Era (54), a Mozgalom Alapítói