Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy!"

Ismeretlen

Ki is az az "Ágipilates"?

„Annyi manapság a Pilates „szakértő”! Miért pont Neked higgyek, Ági?” avagy „Ki is ez az Ágipilates?”
Az Ágipilates Joseph Pilates örökségének, a klasszikus módszernek magyarországi őre; „Joe bácsi” könyveinek magyar kiadója (Pilates Biblia). Fő célunk, hogy az eredeti, klasszikus Pilates módszer átadásával lehetővé tegyük Számodra, hogy a maximumot hozhasd ki Magadból ezzel a gyakorlatrendszerrel, amelynek hatékonysága verhetetlen.

 

Agi_iPhone_copy_ 035

Alycea Ungaroval, a klasszikus Pilates jelenkori "nagyasszonyával" Barcelonában, a Pilates Re-evolution kongresszuson, 2012. novemberében. Ő az első magyar nyelven megjelent Pilates könyv, a "Pilates - a mozgás- ban lévő test" szerzője (és még sok, azóta megjelent műé)

Agi_iPhone_copy_ 065

Szintén Barcelona: Peak Pilates Empowerment Camp - a Peak Pilates országedzők találkozója, ahol épp a nemzetközi mesteredző csapatot - kedves kollégáimat:) - tanítom a matracon ...

 

 

 

Küldetésünk

Életképek táborainkból, a "Bombanő születik!" programból, stúdiós hétköznapjainkból, az edzőképzésről :) 

 

 

Simonfi Ági az Ágipilates alapítója. Nemzetközi mesteredző és edzőképző: a legnevesebb klasszikus iskola, az amerikai Peak Pilates oktatási programjának magyarországi vezetője. 2004. óta oktatja e mozgásrendszert, az Ágipilatest 2006-ban alapította. Pilates, egészséges életmód és fitnesz témakörökben 2006. óta rendszeresen megjelenő cikkeit több mint 20 ezren olvassák. A média gyakran meghívott, kedvelt vendége Pilates témakörben.

Az 1. hazai klasszikus Pilates DVD (2005.) megalkotója, amelyet azóta sok-sok anyag követett (haladóknak, időhiánnyal küszködőknek, edzőknek, kismamáknak ...).
DVD-i segítségével Magyarországon több 10 ezer ember ismerkedett meg a Pilates módszerrel és ért el vele fantasztikus eredményeket.HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com