Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Kicsoda Simonfi Ági és miért érdemes vele tartanod a “66-os úton”?

Simonfi Ági vagyok, 3 csudaklassz gyerek édesanyja és – Hozzád hasonlóan – egy úton lévő Nő. Végzettségemet tekintve közgazdász, mesterségemet tekintve Peak Pilates mesteredző és edzőképző. Elhívásomat tekintve: tanító szellem.

17. éve van részem abban a megtiszteltetésben, hogy hirdethetem a mozgás szeretetét és taníthatom a Pilatest (és egyéb mozgásformákat) és 2008. óta képezem itthon a klasszikus Pilates edzőket, hogy Ők is tovább adhassák ezt a nagyszerű Módszert. Ebben a bő, másfél évtizedben többezer Nővel dolgoztam együtt, ismertem meg Őket (Benneteket) és végtelenül hálásnak érzem magam, hogy “beengedtetek” az életetekbe, megosztva velem örömeiteket, elakadásaitokat, küzdelmeiteket … amelyekben talán tudtam előremutató tanácsokkal, némi segítséggel szolgálni.

Hosszú ideig Pilates edzőként tekintettem magamra, így is definiáltam magam. Azt gondoltam, annyi a dolgom, hogy mozgassam és a testük működésével kapcsolatban tanítsam az embereket. Mígnem, egyre erőteljesebben éreztem, hallottam a hívást – pont úgy, mint Elza a hangot a Jégvarázs 2-ben …

Nem foglalkozhatsz “csak” a Pilatesszel és a testtel! – súgta az én belső hangom. Mert az nem elég. Az ember test-lélek-szellem! És sokak elakadása pl. a mozgás, vagy a táplálkozás területén nem azért van, mert ne tudnák, mit is kéne tenniük! Nagyon is jól tudják elméletben … és valamiért még sem megy – vagyis az okok teljesen máshol keresendők. Szokások, tudatalatti elme, énkép, attitűd, önelfogadás … wow!

Nem mondom, hogy nem bátortalanított el, amikor először szembesültem vele, mire lettem elhívva! “Hééé, én Pilates-edző vagyok, hogy tanítsam ezt most?” – kerestem a kifogásokat, próbálva lebeszélni magam az önismeret-önfejlesztés – szerintem egy életkor után mindenki számára elkerülhetetlen – területéről. Aztán eszembe jutott első pálfordulásom, amikor végzettségemnek megfelelő szakmám magam mögött hagyva a Pilates edzői útra léptem, amit – így utólag visszanézve – inkább ösztönös döntésnek neveznék. Mostanra viszont már TUDATOSAN tisztában vagyok vele, hogy az élet rajtam keresztül szeretné kifejezni önmagát, az én képességeimet, adottságaimat, ajándékaimat felhasználva. S ezért egész egyszerűen nem tehetem meg, hogy ne osszam meg Veled mindazt, amit e területeken a magamévá tettem, s ami előrébb vitt – és Téged is előrébb fog! Realizáltam, hogy igaziból nincs is választásom ! Azóta nyugodt az elmém és a lelkem is, mint az óceán egy csodás, napfényes nyári napon …

Online programjaimba – 21+3 napos Ágipilates-és életflow, Angyal-projekt, TUDATOS Bomabnő születik! – már évek óta beépítem az önismereti-önfejlesztő munka részt és a visszajelzéseitekből tudom, érzem, milyen nagy szükség van erre!
2018. – Édesanyám váratlan elvesztésével – nagy fordulópontot jelentett az életemben – olyan volt, mint egy hatalmas arcul csapás. Azóta megyek, keresem-kutatom a boldog, egészséges, elégedett, bőség-szemlélettel bíró élet titkát … Nagy Mesterektől tanulok (Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Gregg Braden, Vishen Lakhiani, Bob Proctor, dr. Sarah MacKay) és nagyon-de-nagyon érdekes felfedezéseket tettem az ember és a világegyetem működésével kapcsolatban, amelyek az én egész életem megváltoztatták! Ezt szeretném most megosztani Veled – ha Te is benne vagy …