Szelídítsd meg! – Stresszoldó, harmóniába hozó csomag

Kiegyensúlyozott hétköznapokra vágyó vállakozóknak

Nagyon köszönöm, hogy Pongor-Juhász Attila BizniszFlix Programjában megnézted Borbély Bence velem készített interjúját, vállalkozói stresszkezelés témakörben. Bízom benne, hogy a beszélgetés során hallottál hasznos, értékes tippeket, amelyeket a gyakorlatba ültetve akár már most is kicsit stresszmentesebbé vált az életed :).

Hogy tovább segítselek ezen az úton, íme, a Neked megígért Ajándékcsomag, amelyet itt feliratkozva fogsz megkapni, méghozzá 5 részletben – tudod, nem akarlak azzal stresszelni, hogy a nyakadba borítok egy csomó anyagot, amit tudom, hogy úgy sincs időd egyben feldolgozni ;)!

 


A hozzád 2-naponta érkező levelekből ezeket kapod tőlem:

1. Nem tudod elkerülni? Szelidítsd meg! – Ági a stresszről: mi is ez. Mi történik az idegrendszeredben és a tested többi részében a stressz hatására …hogyan tudod kezelni?
2. Pilates kockáról-kockára – egy “ismerkedős” Pilates program, amelynek végére tiszta nyugodt leszel 😉
3. Full relax – egy kis relax zenével: a meditáció és a relaxáció a stressz feloldásának egyik legjobb módja. Most ki is próbálhatod 😉
4. Légzéstechnikák: feszült vagy? A légzésed megzabolázásával idegeid is kisimulnak. Ez a légzéstechnika ezt célozza …
5. Szív-agy koherencia – egy harmonizációs gyakorlat, amelynek végére azt fogod érezni, hogy senki és semmi nem tud kibillenteni a nyugalmadból!

Az anyagokat használd majd egészséggel ;)! Harmonikus, kiegyensúlyozott mindennapokat Neked – mert lehetséges!

Szeretetettel: Ági