Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Őszköszöntő Ágipilates hosszú hétvége

“Őszköszöntő Ágipilates hosszú hétvége” – a “vándortábor”, amelyre eddig sok különböző helyszínen került sor. Általában szeptember utolsó – néha október első – hétvégéjén, csütörtöktől vasárnapig kerül rá sor.  Eddigi helyszíneink között megtalálható volt a Vadregény Panzió – Búbánat völgy, Márta Panzió – Esztergom,  a  Duna Residence Aparthotel***, Dunaszentmiklóson, illetve visegrádi Patak Park Hotel. Tavalyi évben a velencei Juventus Hotel*** volt a helyszín, és 2019-ben is maradna ugyanez a kiválasztott helyszín – vagyis maradunk a Velencei-Tónál 🙂 …
 
Ez a Te táborod, ha:

Nem tudom, hogy van ez, de sok éves tapasztalatból mondhatom, hogy valahogy az Őszköszöntő táborhoz mindig kegyes az ég – gyönyörű idő, igazi “vénasszonyok nyara” szokott várni ránk, amikor öröm a torna és az össze szabadtéri elfoglaltság!

 

Az Őszköszöntő táborban is igen jól szoktuk érezni magunkat:

 

IMG_4068  CRW_9426

Esztertol_4  Esztertol_5

 

Esztertol_8  Esztertol_10

 

foto_Csapat 4  DSC_1506  

Agi_iPhonerol_2014_08_ 529  Agi_iPhonerol_2014_08_ 513   Agi_iPhonerol_2014_08_ 532

Agi_iPhonerol_2014_08_ 507  Bádogember 2  Natival az élen

IM000517.JPG  Testzsír  DSC_1510