Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Táborok

 Vannak, akik vettek már részt Ágipilates táborban – és vannak, akik majd ezután fognak 🙂 …

 

 

 

 

 

Amikor 2007. májusában megszerveztük az 1. Ágipilates tábort (amely Magyarországon úttörő kezdeményezésként az első ilyen jellegű, egyéb szabadidős programokkal is egybekötött mozgástábor volt anno), álmomban sem gondoltam volna, hogy:

 • ezek a táborok ilyen hatalmas népszerűségre tesznek majd szert az évek során és szinte „intézménnyé” növik ki magukat!
 • Pilatesezni vágyó, lelkes Vendégeink minden nyáron 3-4 alkalommal kérik – „követelik” – hogy még tábort, még … Így mostanáig 45 táborra került sor :)!
 • karakterében ennyire eltérő tábortípusok „fejlődnek ki”, amelynek mindnek megvan a saját vendégköre: minden alkalommal visszatérő Vendégei, akikhez persze minden évben „újak” – legalább ennyire lelkesek – csatlakoznak!
 • az elmúlt 15 évben több mint 1 500, mozogni vágyó Pilates rajongó fordul meg nálunk és sokan visszatérő vendégeinkké válnak
 • táboraink résztvevőiből olyan igazi közösség alakul ki, akik tagjai év közben is tartják egymással a kapcsolatot; akik – ha fizikailag nem is találkoznak sokat az év folyamán – lélekben sokat vannak együtt, hisz gondolnak egymásra és méltó képviselői, hirdetői a Pilatesi szellemiségnek saját környezetükben is, amiért én nagyon hálás vagyok!

Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy részt vegyél valamelyik Pilates táborunkban? Szeretnél az elsők közt értesülni a következő alkalomról? Add meg keresztneved és e-mail címed és rögtön értesítelek! Érdeklődésed elküldése semminemű kötelezettséggel nem jár – csak is információ elsőbbséget fogsz élvezni hamar betelő táborainkkal kapcsolatban.

A táborokról a további részleteket akkor közöljük az oldalon, amikor aktuálissá válnak: vagyis a május végi táborról – ami a következő lesz a sorban – április közepétől találsz majd itt információt! Ha Te már most is tudod, hogy mindenképp jönni szeretnél, sőt, azt is, mely tábor tarthat leginkább érdeklődésedre számot, kattints ide és menj az Előjelentkezési lapra!

2022. Ágipilates táborainak időpontjai –
jelezd időben, ha bármelyik érdekel, kérlek, hogy biztos helyed legyen :)!

1-hetes Ágipilates Classic tábor – 2022. június 5-10. Beatrix Vendégház, Visegrád

Az idei 1-hetes táborunk épp a lezárásokat követően kerülhetett megrendezésre. És hejj, be jól esett testünknek-lelkünknek! Roppant hálásak voltunk érte, hogy újra találkozhatunk 😉 … jövőre Téged is szeretettel várunk!

 

 

 

 

IMG_7731    IMG_7737

 

 

Ágipilates Szupertábor a Rosinantében – 2022. augusztus 14-17.
Szigetmonostor, Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda *** 

A Szupertáborok élménye szavakkal leírhatatlan. Így történt ez 2021-ben is – bár azért én megpróbálkoztam vele, nézd csak ;)!
Ilyen volt …

Mit szólnál, ha a jövő évinek Te is részese lennél?

 

 

 A Szupertábor Nagy Csapata – SUP-on, a maróti öbölben és Munián Évi juice workshopján 🙂
Ja, amúgy tornáztunk is – nem is keveset ;)!

 

 

 

Ágipilates Őszköszöntő Hosszú hétvége – 2022. szeptember 22-25. a helyszín még kerestetik – de mire eljön az idő, meglesz 😉 …

 

 

 

Az Őszköszöntő tavalyi Csapatával, Velencén, ahol megjártuk a Titkos Kertet is 😉 … 

  

2021-ben 3 ízben voltunk együtt! Teljes telt házas Ágipilates táborban tornázhattunk, túrázhattunk, beszélgethettünk, nevethettünk, épülhettünk-szépülhettünk együtt! Hálásan köszönjük a bizalmatokat! Igyekszünk minden egyes táborban (és -ral :)) meghálálni! Bízom benne, hogy 2022-ben Te is velünk tartasz, a 48-49-50. Ágipilates táborban!

Tudom, tudom, van még 1000 kérdésed. Mivel már sok-sok tábort megszerveztünk, igyekszünk kitalálni a gondolatodat is – hátha alul megtalálod azt, amit kérdezni szeretnél (ha pedig nem, írj nekem nyugodtan az agi@agipilates.hu mail címre és én örömmel válaszolok :)).

Tábortípusainkról pedig az alábbiakban részletesen olvashatsz …

 

 

 

 

 

 


Táboraink


Gyakori kérdések

Akkor most őszintén! - ezeket szokták kérdezni az "elsőtáborozók"...

 • "A Pilates táborban csak Pilates mozgás van?"

  NEM, dehogy!Már a kezdet kezdetén sem így volt! Természetesen a mozgásformák „gerincét” a Pilates adja – hisz végül is Pilates táborban vagy – de mellette sok egyéb mozgásforma is bekerül az órarendbe minden évben! Van BodyArt, ¾ wellness step, PortDeBras, de volt már alakformálás, Fitt-hát óra, Dance Aerobic, jóga, csikung is, sőt, zumbáztunk batucáztunk, has-és indiai táncoltunk, de flamencoztunk is már! emellett minden táborban van Nordic Walking és kirándulás (pl. Rám-szakadék túra formájában). Napi 3-4 óra mozgást biztosítunk számodra; hogy abból mennyit veszel igénybe, az rajtad áll.

 • "Utoljára gimiben táboroztam, az pedig nem most volt! Ez is hasonló lesz?"

  Én mindig nosztalgiával gondolok vissza a régi, nyári úttörőtáborokra (igen, én még vettem részt olyanon is), ahol igazi kalandok tömkelege várt az emberre. Kalandban nálunk sincs soha hiány, ugyanakkor van idő a pihenésre, beszélgetésre és elméletben is “kiokosítunk” majd. Bár a “Mint a mókus fenn a fán”-t nem terveztem bele a programba (ki tudja, lehet, hogy mégis belekerül :-)), tábortűz és bográcsozás, meg hamisítatlan tábori hangulat biztosan lesz!

 • "20 év óta még egyszer sem hagytam magára a családom – nemhogy 1 hétre, de 1 napra sem…"

  Erre írtam én azt, hogy: szoktatás kérdése! Nagyon sokszor csak mi gondoljuk, hogy nélkülözhetetlenek vagyunk és a családunk nem boldogulna nélkülünk. Aztán – ha netán úgy adódik – és magukra maradnak, mi lepődünk meg a legjobban, milyen jól elvoltak nélkülünk – sőt, még jól is érezték magukat!!! (ez néha nem is esik olyan jól ..) Tehát, szerintem 5-10-20 év után pont itt az ideje egy kis kalandnak! Hidd el, ha anya feltöltődve, kipihenve ér haza, azt a család is megérzi! Van több olyan Törzstáborozónk, akit a férje küld, mondván: „Anya, nem kéne már Pilates táborba menned?” Azért ez nagy eredmény, nem igaz :)?

 • "Sajnos, nem mozgok rendszeresen – a kondim hagy némi kívánnivalót maga után. Fogom bírni a foglalkozásokat?"

  Ezeknek a tábornak az egyik fő célja, hogy “rászoktasson” Téged a rendszeres testmozgásra és megadja a kezdő löketet az életmód váltáshoz. Ami, persze, tudom, hogy nem könnyű, de ha megszokod, hogy 1 héten (4 napon) keresztül minden reggel mozgással indítod a napot, szervezeted hozzászokik és már hiányozni fog neki, ha nem csinálod! Résztvevőink egyöntetű visszajelzése alapján a táborban “bespájzolt” lendület hazatérés után is folytatódott! Ugyanakkor nem katonai kiképzőtábor ez és mi sem vagyunk őrmesterek 🙂 – vagyis mindenből annyit végzel, amennyi jól esik! Választék mindig van bőven, de semmi sem kötelező! Ha Neked elég a napi 1 óra mozgás, akkor annyi… Amellett, hogy sokat mozgunk majd, szeretnénk, hogy kikapcsolódj, jól érezd Magad és új energiákkal feltöltve térj haza! És ami a tábor kezdetén még 1 óra, az lehet, hogy a végére 2-3 is lesz :-)!

 • "Én eddig nem vettem részt egyik Pilates táborodban sem. Akkor is jöhetek?"

  Naná!!! Ez a tábor nem csak a “régieknek” szól… Mindien évben sok-sok új, bátor jelentkező érkezik az Ágipilates táborokba: mindnyájukban van egy kis „drukk” az elején – amit nevezhetünk egészséges izgalomnak is – amely aztán kb. 10 perc alatt el is párolog, ahogy belevetjük magunkat a tábori programokba! Volt olyan vendégünk is, aki bejelentkezett az egyik évebn, majd visszamondta, mert „félt” eljönni. Rákövetkező évben mégis eljött és ezt mondta nekem: „Ági, hogy én milyen buta vagyok, hogy tavaly nem jöttem! Mitől fosztottam meg magam … De az a lényeg, hogy idén itt vagyok :)!” Szóval, csak gyere és bízz bennünk :)! Nem fogsz csalódni …


Vélemények az Ágipilates táborokról