Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ne oda menj, ahová út vezet. Inkább menj oda, ahová nem vezet semmilyen út - és taposs ösvényt magad után."

Ralph Waldo Emerson

30 napos Bikiniforma Program (2. szint, Középhaladó)

Jönnek a napi „3-perces Észjárás” videóid! Minden reggel a mailboxodban egy levél vár majd tőlem. Igen, MINDEN NAP! S kérlek, ezt ne „zaklatásnak”, hanem törődésnek vedd ! Ebben a 30 napban azon ügyködünk így együtt, hogy új szokásokat alakítsunk ki Benned! De ehhez Te is nélkülözhetetlen vagy. Szóval, nyisd is ki a leveleket, nézd meg a videókat és gondolkodj is el rajtuk, lécci!

Kinyílik zárt Facebook Közösségünk, ahol lehetőséged lesz a Sorstársakkal való kommunikációra …
Menet közben pedig tartogatunk még jó néhány meglepetést is Számodra !

Br. ár: 19.500 Ft

Ez mind Rád vár ebben az izgalmas, sorsfordító 30 napban:
10 naponta 1-1 új Pilates edzés videó nyílik ki Számodra a zárt felületen belül, amelyek az összes, nyári forma szempontjából kritikusnak tartott női testtájékra fókuszálnak majd. Őket a „Videó” menüpont alatt találhatod.
1. programod a „Mindent bele!” popsi-és comb edzésanyag lesz, a 11. naptól elérhető a „Beach Body – a tökéletes bikiniforma programja”, a 21. naptól pedig a „Hasmánia”! Vagyis ahogy haladunk előre az időben, egyre több programot használhatsz, variálhatsz majd !

Nézz bele a videóba