Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam."

János 14,6

Laptop_taska_rozsaszin3
Laptop_taska_rozsaszin1Laptop_taska_rozsaszin5

Ágipilates laptop táska, rózsaszín-szürke, virágokkal

Ágipilatesszel az irodába is! Nagyméretű, keményített laptop-táska, az ilyen táskákra jellemző belső kialakítással. Személy szerint eszembe nem jutott volna, hogy ilyet tervezzünk! Az egyik kedves törzsvendégünk kifejezett kérésére (egyedi igény alapján) készült el ez a laptop tartó táska, viszont amint megláttam, én is beleszerettem - pedig a rózsaszín nem is tartozik a kedvenc színeim közé :) ...

Br. ár: 17.500 Ft

Szeretnéd, ha az irodában is tudnák, hogy Pilatesezel? Mi több, Pilates-prófétaként bevinnél egy kis egészség-tudatot a kollégáid közé? Először csak a táska, aztán az Ágipilates iroda gyakorlatok, majd egy teljes Pilates óra? Ki tudja? Egy biztos: ha rátéved a tekinteted a Pilateses laptop táskádra, rögtön eszedbe fog jutni, hogy felpattanj a számítógéped mellől és néhány mozdulat (törzshajlítás, forgatás) segítségével átmozgasd elgémberedett tagjaid! Ez itt tehát a többfunkciós, lelkiismeret-ébresztő Ágipilates laptop táska :)!

Mérete: 40 cm x 16 cm x 40 cm

Fontos! Az Ágipilates Exkluzív táskakollekció darabjai egyedileg és kézzel kerülnek gyártásra. Ezért megrendelésed követően kb. 2-3 hét, mire Nálad lehet a táskád :)! Táska megrendelésed utalással fizetendő. Köszönjük :)!