Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Te magad légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél."

Mahatma Gandhi

054
056052

Ágipilates nagyméretű sporttáska

Ágipilatesszel edzésre is! Kértétek, hogy legyen, így hát megalkottuk! Méghozzá mindjárt egy teljes kollekciót, amelynek egyik legnépszerűbb, nagyobb méretű darabja ez a sporttáska, amely amúgy strandtáskának is megállja a helyét. Ha a hagyományosabb táska fazonokat kedveled, ez a Te választásod! Nagy belső tér - ebbe aztán minden belefér :) ...

Br. ár: 14.500 Ft

Erről a táskáról Hermione Granger táskája jut eszembe, amibe minden belefér és amikor már azt hiszed, semmit nem fogsz találni benne, még akkor is előhúzol belőle valamit (mondjuk, egy sátrat :)) ... Remek edzőtáskának, de strandtáskának is megállja a helyét! Az Ágipilates táborosok kedvenc táskafazonja!

Mérete: 38 cm x 49 cm x 16 cm 

Fontos! Az Ágipilates Exkluzív táskakollekció darabjai egyedileg és kézzel kerülnek gyártásra. Ezért megrendelésed követően kb. 2-3 hét, mire Nálad lehet a táskád :)! Táska megrendelésed utalással fizetendő. Köszönjük :)!