Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Kosár megtekintése "Ágipilates nyakpárna" sikeresen hozzáadva a kosaradhoz.
054
056052

Ágipilates nagyméretű sporttáska

Ágipilatesszel edzésre is! Kértétek, hogy legyen, így hát megalkottuk! Méghozzá mindjárt egy teljes kollekciót, amelynek egyik legnépszerűbb, nagyobb méretű darabja ez a sporttáska, amely amúgy strandtáskának is megállja a helyét. Ha a hagyományosabb táska fazonokat kedveled, ez a Te választásod! Nagy belső tér - ebbe aztán minden belefér :) ...

Br. ár: 14.500 Ft

Erről a táskáról Hermione Granger táskája jut eszembe, amibe minden belefér és amikor már azt hiszed, semmit nem fogsz találni benne, még akkor is előhúzol belőle valamit (mondjuk, egy sátrat :)) ... Remek edzőtáskának, de strandtáskának is megállja a helyét! Az Ágipilates táborosok kedvenc táskafazonja!

Mérete: 38 cm x 49 cm x 16 cm 

Fontos! Az Ágipilates Exkluzív táskakollekció darabjai egyedileg és kézzel kerülnek gyártásra. Ezért megrendelésed követően kb. 2-3 hét, mire Nálad lehet a táskád :)! Táska megrendelésed utalással fizetendő. Köszönjük :)!