Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Resize of 010
Resize of 015Resize of 011

Ágipilates nyakpárna

Úgy érzed, hogy amikor hanyatt fekvő testhelyzetben vagy edzésen, "lóg" a fejed? Húzódik, vagy zsibbad a nyakad és egyáltalán nem kényelmes? Nem Te vagy az egyetlen! Ezért fejlesztettük ki ezt a nyakpárnát ...

Br. ár: 7.500 Ft

... amelynek az a célja, hogy "szintbe" hozza a fejed. Akkor fekszel helyesen hanyatt, amikor a füled-vállad-csípőd egy egyenesre esik. Csakhogy ez - a nyaki, vagy az ágyéki gerincszakasz előrefelé irányuló görbületének fokozódása miatt - nagyon sokaknál nincs így! Ilyenkor érzed magad nagyon kényelmetlenül hanyatt fekvés közben - de csak addig, amíg be nem teszed a fejed alá ezt a nyakpárnát, amelynek segítségével könnyedén egy síkba hozhatod a fejed a vállöveddel! Mindjárt kényelmesebb - és funkcionálisabb is! A huzat pamut, cipzáras és persze levehető-mosható! A tetejére még egy kis pánt is került, hogy úgy tudd vinni, mint egy kis táskát. Kényelmesebb Pilates órát vele :)!  

Mérete: 32 cm x 21 cm x 5 cm