Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam."

János 14,6

Kosár megtekintése "Pilates (jóga) matrac tartó" sikeresen hozzáadva a kosaradhoz.
039
048044

Ágipilates sporttáska, általvetős vállpánttal

Ágipilatesszel edzésre is! Kértétek, hogy legyen, így hát megalkottuk! Méghozzá mindjárt egy teljes kollekciót, ez pedig az én személyes kedvencem!
Design sporttáska, farmer anyagból. Igen strapabíró, praktikus belső kialakítással és külső zsebekkel. Ugyan, mi másban vinnéd az edzőcuccod Pilates órára :)?

Br. ár: 17.500 Ft

Az egyik kedvenc táska fajtám - nem csak az edzőcuccom hordom benne, hanem mindenhová ezzel utazom, mert nagyon praktikus! Sok minden belefér, a mérete viszont még barátságos. Amit különösen szeretek benne, hogy keresztbe át tudom venni a másik vállamon, így tuti biztonságban a táska, meg a tartalma is és imádom a zsebeit!!! Kívül 2 kisebb zseb (a kulcsaidnak és a telefonodnak) és 1 nagyobb (sminkcucc, fésű, esetleg notesz+toll - attól függ, Neked minek kell rögtön kéznél lenni :)), így nem kell kotorászni - mindjárt tudod, miért hová nyúlj!
Kismamák! Ez a táska akár pelenkázótáskának is megállja a helyét ;) ...

Belül pedig 2 nagyobb zseb és egy cipzáras pénztárcatartó zseb a fő fakkon kívül! Egyszóval, ez a táska nagyon kis "ügyesre" sikeredett, Te is szeretni fogod!

Mérete: 40 cm x 18 cm x 25 cm

Fontos! Az Ágipilates Exkluzív táskakollekció darabjai egyedileg és kézzel kerülnek gyártásra. Ezért megrendelésed követően kb. 2-3 hét, mire Nálad lehet a táskád :)! Táska megrendelésed utalással fizetendő. Köszönjük :)!