Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam."

János 14,6

Resize of 019
Resize of 020Resize of 017

Ágipilates válltáska, drapp-narancs, virágokkal

Ágipilatesszel az utcán is! Kértétek, hogy legyen, hát megalkottuk! Méghozzá mindjárt egy teljes kollekciót! Ennek egyik legnépszerűbb tagja ez a csinos válltáska, amelyben minden elfér, amire a hétköznapokban csak szükséged lehet …

Br. ár: 11.900 Ft

Egyedi tervezésű, csinos, “lánchíd” tetejű válltáska drapp-narancs színkombinációban, virág díszítéssel – ha szeretnéd, hogy a világ is tudja, hogy Pilatesezel!
Belül 1 fakkos, egy cipzáras pénztárca tartó zsebbel. Ajándéknak is remek :)! 

Fontos! Az Ágipilates Exkluzív táskakollekció darabjai egyedileg és kézzel kerülnek gyártásra. Ezért megrendelésed követően kb. 2-3 hét, mire Nálad lehet a táskád :)! Táska megrendelésed utalással fizetendő. Köszönjük :)!

Mérete: 40 cm x 20 cm x 10 cm