Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Te magad légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél."

Mahatma Gandhi

turbocsomag_nar
bombanokezdo13kardio_bkonyv_b

"Bombanő születik!" Turbó MaxiPakk

Ha mégis csak a Pilates a "szíved csücske", ám szívesen felturbóznád alakformálódásod sebességét, akkor a "Bombanő születik!" DVD Turbó MaxiPakk a Te választásod :)!
Ebbe a nagy csomagba ugyanis a Bombanő DVD csomag mellé választhatsz Ágipilates DVD-t is szabadon, méghozzá bármely kettőt! Sőt, ajándékot is küldök Neked mellé :)! S hogy hogyan állíthatod össze saját Turbó MaxiPakkod? Olvasd el lejjebb a részleteket!

Br. ár: 17.900 Ft

Ha emellett a csomag mellett döntesz:

Az Ágipilates eddig megjelent 3 db DVD-je (Kezdő+Középhaladó / KardioPilates/ Pilates 13), illetve Joseph Pilates eredeti műveinek az Ágipilates kiadásában megjelent "Pilates Biblia" című könyve/hangos könyve közül kiválaszthatod bármely kettő, Neked leginkább tetszőt, amely még hiányzik gyűjteményedből, vagy amelyre már régóta vágysz :)! Ha még csak most kezded az ismerkedést a Pilatesszel, mindenképp a citromsárga "Kezdő + Középhaladó" és a "Pilates 13" DVD-t, amennyiben már jó ideje űzöd ezt a sportot, a "Pilates 13" és a "KardioPilates" DVD-t ajánlom figyelmedbe! Ha pedig az összes DVD-t összegyűjtötted már, ám a könyv és/vagy a hangos könyv még hiányzik, itt a remek alkalom, hogy teljes legyen a gyűjteményed :)!

 

Nézz bele a videóba

Hogy mi foglalkoztat mostanában igazán?
Persze, hogy benne van a Pilates is :) ...
Ám az egész ennél jóval több, MERT
elindítottuk a "Jövőre fiatalabb!" Mozgalmat!

Amelynek KÜLDETÉSE, hogy megváltoztassa azt, ahogy ez az ország öregszik! És ahogy az idősödő Nők önmagukról gondolkodnak! Hogy – a női Közösség támogató erejének segítségével – utat mutasson a 40+-os Nők számára, hogyan élhetnek fitten, energikusan és vidáman egy izgalmas, teljes életet, bármely életkorban.

Mert nehogy már szégyellned kelljen a korod - inkább éld meg a NŐISÉGED, teljes virágában ... Hogy mi köze a Pilatesnek ehhez az egészhez? Ő ez egyik kulcs ;) ...

 

 

Gyere és nézz körül a JF honlapon, ahol megtalálod, hogyan lehetsz jövő ilyenkorra fiatalabb :)!

 

Próbáld ki, milyen online Pilates programokkal, egy fantasztikus Közösség tagjaként tornázni - és megélni Önmagad, teljes valódban, 40-en (sőt, 50-en, vagy 60-on túl is ;))!

Szeretettel várunk: Simonfi Ági (45) és Fincza Era (54), a Mozgalom Alapítói