Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

“Formában Pilatesszel szülés előtt -szülés után” Csomag

“Az odáig rendben, hogy pocakkal is Pilatesezem! De mi lesz velem szülés után? Hogyan és mire folytassam a tornát?” – merülhet fel a kérdés Benned. Ha nem az első babád érkezik most, tapasztalatból tudhatod, hogy szülés után az ember napirendje teljesen felborul, de legalább is átalakul:) … Ha eddig kevés időd volt Magadra, eztán – legalább is, amíg az új Családtaggal össze nem csiszolódtok – egy ideig még kevesebb lesz! Hogyan fog ebbe beleférni a jól megszokott, napi Pilates-ed?

Elfogyott

Szóval, hogyan is fog beleférni a napi Pilates a baba mellett az életedbe??? Ne aggódj, erre is gondoltam :)! Összeraktam Neked a tökéletes csomagot, amely megoldást nyújthat mozgásigényed kielégítésére a várandósságod alatt és szülés után is. A PocakPilates mellé íme, a “Pilates 13 – mindennapi Pilates-ed napi 13 percben” DVD, amely az időhiánnyal küzdő Anyukák legjobb választása!
Öt darab 13-17 perc hosszú programja közül legalább egy még akkor is bele fog férni a napodba, ha kisbabádnak nem az alvás lesz a kedvenc időtöltése. A tematikus, különböző testtájakra fókuszáló programok közül pedig mindig azt végezheted, amelyre úgy érzed, a legnagyobb a szükséged (legyen az a Kockahas-és nádszál derék, vagy épp a Pilates Testreform program :))

  • 1 db PocakPilates DVD,
  • 1 db Pilates 13 DVD,
  • 1 db AJÁNDÉK “Pilates Átváltozás Naplóm” motivációs napló (amelyben nyomon követheted tested változását :)) és a
  • 2 ajándék kiadványunk (Pocaktorna, Kismama-Kalauz).

 A PocakPilates DVDből mindössze 258 db maradt raktáron – ha szeretnél Te is egyet belőle, ennél jobb alkalom nem lesz! Az akció szeptember 19-ig tart.

Csodás várandósságot Neked: Ági