Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Jövőre fiatalabb csomag

2019. a “Jövőre fiatalabb” éve az Ágipilatesnél! Ezzel a csomaggal abban szeretnénk Neked segítséget nyújtani, hogy bár az idő halad, de Te mégis fiatalabb gerinccel és testtel zárd az idei évet, mint a tavalyit. A Pilatesszel ez korántsem utópia ;)! Benne megtalálod mindhárom Ágipilates DVD-t ÉS a kardio edzésprogramokat is tartalmazó “Bombanő születik!” DVD szettet, amely 3 db DVD-t tartalmaz.
Ezzel a csomaggal és a hozzátartozó edzésprogrammal a legjobb úton vagy a saját, fiatalosabb tested (éned) felé … “Csak” csinálnod kell!

Br. ár: 21.400 Ft

Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha valaki végre megmondaná, egészen pontosan mit is tégy, hogy fitt, karcsú és ruganyos legyen a tested? Az Ágipilatesnél 2019-ben is – mint ahogy 15 éve mindig 🙂 – azon munkálkodunk, hogy segítsünk Neked ebben az átalakulásban!

Ezért is alkottuk meg a “Jövőre fiatalabb” csomagot, amelyben mindent megtalálsz, ami segít célod elérésében :)!
Jó tornát rá!