Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Te magad légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél."

Mahatma Gandhi

jovorefiatalabbkicsi
kezdo_bkardio_bpilates_13_dvdbombano_b_300x300

Jövőre fiatalabb csomag

2017. a "Jövőre fiatalabb" éve az Ágipilatesnél! Ezzel a csomaggal abban szeretnénk Neked segítséget nyújtani, hogy bár az idő halad, de Te mégis fiatalabb gerinccel és testtel zárd az idei évet, mint a tavalyit. A Pilatesszel ez korántsem utópia ;)! Benne megtalálod mindhárom Ágipilates DVD-t ÉS a kardio edzésprogramokat is tartalmazó "Bombanő születik!" DVD szettet, amely 3 db DVD-t tartalmaz.
Ezzel a csomaggal és a hozzátartozó edzésprogrammal a legjobb úton vagy a saját, fiatalosabb tested (éned) felé :) ... "Csak" csinálnod kell!

Br. ár: 21.400 Ft

Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha valaki végre megmondaná, egészen pontosan mit is tégy, hogy fitt, karcsú és ruganyos legyen a tested? Az Ágipilatesnél 2017-ben is - mint ahogy 13 éve mindig :) - azon munkálkodunk, hogy segítsünk Neked ebben az átalakulásban!

Ezért is alkottuk meg a "Jövőre fiatalabb" csomagot, amelyben mindent megtalálsz, ami segít célod elérésében :)!
Jó tornát rá! 

 

Hogy mi foglalkoztat mostanában igazán?
Persze, hogy benne van a Pilates is :) ...
Ám az egész ennél jóval több, MERT
elindítottuk a "Jövőre fiatalabb!" Mozgalmat!

Amelynek KÜLDETÉSE, hogy megváltoztassa azt, ahogy ez az ország öregszik! És ahogy az idősödő Nők önmagukról gondolkodnak! Hogy – a női Közösség támogató erejének segítségével – utat mutasson a 40+-os Nők számára, hogyan élhetnek fitten, energikusan és vidáman egy izgalmas, teljes életet, bármely életkorban.

Mert nehogy már szégyellned kelljen a korod - inkább éld meg a NŐISÉGED, teljes virágában ... Hogy mi köze a Pilatesnek ehhez az egészhez? Ő ez egyik kulcs ;) ...

 

 

Gyere és nézz körül a JF honlapon, ahol megtalálod, hogyan lehetsz jövő ilyenkorra fiatalabb :)!

 

Próbáld ki, milyen online Pilates programokkal, egy fantasztikus Közösség tagjaként tornázni - és megélni Önmagad, teljes valódban, 40-en (sőt, 50-en, vagy 60-on túl is ;))!

Szeretettel várunk: Simonfi Ági (45) és Fincza Era (54), a Mozgalom Alapítói