Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Online Tornacsokor Róma

Sok szeretettel köszöntelek a római Pilates-csokorban :)!

Jó ismerkedést a tornáiddal – végezd őket rendszeresen és kitartóan – s az eredmény nem marad el ;)!

Szeretettel: Ági

Elfogyott

A legfrissebb “szerzemény” – olyan, mintha most lett volna, hogy forgattuk :)! És igen, tudod, akkor, amikor az általam oly’ sokat emlegetett, hatalmas élményt adó Dr. Bruce Lipton – Gregg Braden-féle konferenciára érkeztünk az Örök Városba a Férjemmel :). Egy napunk volt városnézésre – naná, hogy nem hagyhattuk ki az – eddigra szinte hagyománnyá vált – Pilates sorozatok felvételét sem, amelyekre ezúttal a Villa Borghese Parkjában került sor. S hogy miért pont itt, annak sztorija van … Az egyik kedves Peak Pilates edzőképző Kolléganőm, Linda – aki amúgy amerikai, de 30 éve Rómában lakik – már Miamiban ajánlotta, hogy feltétlenül találkozzunk, amikor Rómában leszünk. Ő vitt el minket ebbe a közparkba, ahol szintén – csakúgy, mint a Regent’s Parkban – nem nyújtottunk furcsa látványt felvétel közben ???? … Ráadásul milyen klassz kis Programokat sikerült rögzítenünk itt Neked!

“Kalóriafaló matrac sorozatod” megmutatja, hogyan lehet a Pilatesből kardioedzés. Mert naná, hogy lehet :)! Annyira, hogy beszélni sem tudtam közben – utána szinkronizáltam a sorozatot, már itthon ;).

Izgi Reformer hasmixed – eredetileg az “emberpróbáló” címmel bírt, amit kicsit újragondoltam, nem akarván elijeszteni tőle – pedig olyan Pilates hasizom gyakorlatokat tartalmaz, amilyenekkel nem sűrűn találkoztál még – lévén, hogy a Reformer gépen végezzük őket … ezt adaptáltam most matracra Neked ;)!
E 2 sorozat igazi haladó szint – ezt vedd figyelembe, ha “őt” szeretnéd!

Nézz bele a videóba