Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ne oda menj, ahová út vezet. Inkább menj oda, ahová nem vezet semmilyen út - és taposs ösvényt magad után."

Ralph Waldo Emerson

“Pilates13” – mindennapi Pilates-ed, napi 13 percben

“Ugyan, kinek van ideje napi 1 órát tornázni?!” A “Pilates 13” DVD-t a folytonos időzavarban szenvedőknek fejlesztettem ki! A DVD 5 programja között található 2 kezdő, 2 középhaladó és 1 haladó blokk. Ha Te életedben nem Pilates-eztél még, akkor mindenképp a Sárga (kezdő) anyaggal ismerkedj előbb! Abban fektetjük le az alapokat! Ha viszont már tudod, hol találod az Erőközpontod, akkor nyugodtan vágj bele a Pilates 13-ba:)! Az “ínyenceknek” szóló Pilates-tanodáról és Pilates Átváltozás Naplóról lejjebb olvashatsz!

Br. ár: 4.600 Ft

“Pilates 13” DVD folytonos időhiánnyal küszködőknek
“Ugyan, kinek van ideje napi 1 órát tornázni?” Nem a Te hibád, ha Neked sincs! Mostantól nem is kell: elég napi 13-16 perc … De ennyid legyen!

A “Pilates 13 – mindennapi Pilates-ed, napi 13 percben” című DVD-n a következő programokat találod:

 1. Testhelyzetek – bemutatjuk a Pilates-ben leggyakrabban előforduló testhelyzeteket és az ezek közbeni helyes testtartást (rövid elméleti “szekció”)
 2. Bemelegítés : enélkül soha ne kezdj bele egyetlen programba se!
 3. Fitt-Hát program: “kötelezően ajánlott” minden ülőmunkát végzőnek – végezd akár minden nap és biztos, hogy elkerül a hátfájás!
 4. Testreform program: amely megmozgat a fejed tetejétől a kislábujjadig. Ha ezt nem érzed, írj nekem egy mail-t! A DVD legemberpróbálóbb szegmense – péntekre tartogasd :-)!
 5. Álom popsi, formás comb program: hej, azok a gyakran emlegetett, “problémás” női testtájak, amelyek oly nehezen formálhatók! Kivéve, ha ezt a programot elvégzed minden nap! Hihetetlen változást tapasztalsz majd…
 6. Kockahas – és nádszálderék program: ahogy a neve is mutatja – ezen blokk rendszeres elvégzésével centiket faragsz a derékkerületedből, a hasadon pedig helyes kis bordázatok rajzolódnak hamarosan:-)
 7. Izmos karok és vállak program: állásban, súlyzókkal. Király! Többé nincs lötyögő, “tejeszacskó” karizom, csak szépen rajzolódó, nőies “delták” :-)!
 8. Nyújtás: az elmaradhatatlan!

 

IMG_3179   IMG_3200    IMG_3175

A DVD-n találsz könnyebb és nehezebb blokkokat – így szépen tudsz haladni vele!
A távoli, motiváló cél, amit Magad elé tűzz: egyszer az egészet egyben tudd letornázni :-)!

A DVD különlegessége, hogy az egyes programok hossza 13-16 perc, amelyből még a legjobban “beszorított”, időzavarral küszködő, agyonhajszolt magyar nő/férfi is végig kell, hogy tudjon csinálni legalább 1 blokkot…

A DVD más szempontból is különleges! Határozottan “benne van” a FIÚ-VONAL!
Ez a Pilates DVD fiúknak is jó szívvel ajánlott! Zoli – aki “hétköznapi”, hús-vér pasi, nem balett táncos, vagy tornász – a férfi nem képviseletében remélhetőleg ösztönző hatással lesz minden fiúra :-)! Vagyis itt a soha vissza nem térő alkalom egy kis “páros” tornára, hogy a párod eztán ne csak nézze, de érezze is azt, amit Te.
Ha pedig fiúként böngészed ezt az oldalt, a Pilates 13-mat ki ne hagyd!

 

IMG_3168    IMG_3171   IMG_3192

 • Kovács Eszter, Pécsvárad

  Kedves Ági,
  Megrendeltem a Pilates 13 DVD-d, meg kell említsem, hogy már több félét is vásároltam az elmúlt 1 évben, de valahogy nem tartottam hatékonynak, használhatónak őket. A Tiéd végre olyan minőségű, mint amit az órákon is oktatnak, ahová járok. Ennek nagyon örülök, mert ezzel tényleg tudom pótolni az elmulasztott edzéseket is! Köszönöm Neked! Szép napot! Eszti

  Continue reading →
 • Dvorán Gabriella

  Ez a mozgásforma olyan mint a szerelem…. nehéz leírni szavakkal, érezni kell, ahogy áthangolja az életed! A kezdő-közép haladó dvd után nagyon nagy örömmel vettem kézbe a PILATES 13 és a 12 dvd-t tartalmazó oktató csomagot. Oldalakat tudnék írnék, hogy mennyiben és milyen minőségben változott meg az életem, (pedig alig 2 hónapja gyakorolok, igaz heti 5 napban), de szerintem Te is jól tudod, hogy ez a mozgásforma olyan mint a szerelem…. nehéz leírni szavakkal, érezni kell, ahogy áthangolja az életed!
  Két kisgyermek anyukájaként a Pilates a szülés utáni regenerációban nagyon nagy segítségemre van. Kevés időm jut magamra, de azt a Te segítségeddel a lehető legjobb formában tudom eltölteni. A programok változatosak és a tudatos csoportosításnak köszönhetően az időmnek és aktivitásomnak  megfelelően válogathatok közöttük. Nekem az is rendkívül fontos, hogy érzem a tudatosságot és a szakmai bizonyosságot úgy a programok struktúrájában, mint a gyakorlatok magyarázatában.

  Continue reading →
 • Hutterer Beáta, Pécs

  Elkezdtem rendszeresen tornázni a Pilates 13 Dvd-re és meg kell mondjam, nagyon tetszik. Általában a has-fenék-kar blokkot egyszerre meg szoktam csinálni, esetenként kiegészítve a Kezdőprogramból ismert far- és hasszobrász blokkal.
  Pár alkalom után már éreztem, hogy könnyebben mozgok, mintha hajlékonyabb lennék.

  Continue reading →
 • Makai Szilvia

  Én nem fogyókúrás céllal vettem a DVD-ket (177/60), de nagyon hasznosak. A mostani munkám során számítógép előtt ülök ill. autóban, ezért a hátfájást megelőzendő végzem a gyakorlatokat. Igazán sokat segítenek. A PILATES 13-ból mindig elvégzem ezt a gyakorlatot és csíp/fenék részt. Nekem ezek a legmegfelelőbbek. Az biztos, hogy nem ment egyszerűen amíg megtanultam összekötni a légzést a gyakorlatokkal, de most már megy.

  Continue reading →
 • Hágen Krisztián

  Nagyon tetszik a Pilates 13 összeállítása. Régebben jártam gyógytornára, de akkor még nem tudtam, hogy ezt Pilatesnek nevezik. Most már egy éve csinálom, amikor kedvem van hozzá. Rengeteg videót megnéztem már, akár angol nyelvűt is. Az volt a probléma hogy az erőközpontra, meg levegőre nem is figyeltem. Az általad megkomponált videóban ez tökéletesen megvan. Nálam minden ment simán csak a levegővételre kell koncentrálni és jó lesz. Nekem nagyon tetszett az egész, még az “álom popsi” rész is; szerintem nem gáz az egy férfinek, hogy szép kerek hátsója van.:) Mikor megcsinálok úgy egy órás pilatest, utána annyira kellemesen érzem magam.:) Már úgy bele is gondoltam, hogy testnevelés órán iskolában ezt kéne tanítani a gyerekeknek, azzal a szándékkal, hogy megtanulják testük tudatos munkáját.

  Continue reading →
 • Forster Kriszta, Budapest

  Minden nap Veled kezdem a napot, a 13-ból szépen folyamatosan minden nap elvégzek egyet. tudom, hogy nem sok a napi 15-20 perc, de több, mint a semmi, és nagyon jót tesz. Szerintem vagy századszor hallgatom az instrukcióidat, de mindig van valami, amire figyelnem kell. A Pilates sok mindenre tanít, többek között több felé koncentrálni egyidejűleg, mert olyan sok testrészünk van, amit koordinálni kell. És még mindig élvezem, látom a haladást magamon nap, mint nap (ha nem csinálom, azt is észreveszem utána sajna)

  Continue reading →
 • Hágen Krisztián

  Nagyon tetszik a “Pilates 13″ összeállításod. Most már egy éve csinálom, amikor kedvem van hozzá. Rengeteg videót megnéztem már, akár angol nyelvűt is. Az volt a probléma, hogy az erőközpontra, meg a levegőre nem is figyeltem. Az általad megkomponált videóban ez tökéletesen megvan. Nálam minden ment simán, csak a levegővételre kell koncentrálni és jó lesz. Nekem nagyon tetszett az egész, még az “álompopsi” rész is; szerintem nem gáz az egy férfinek, hogy szép kerek hátsója van.:) Mikor megcsinálok úgy egy órás pilatest, utána annyira kellemesen érzem magam.:) Már bele is gondoltam, hogy testnevelés órán az iskolában ezt kéne tanítani a gyerekeknek, azzal a szándékkal, hogy megtanulják testük tudatos munkáját.

  Continue reading →

Nézz bele a videóba