Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Nem az számít, hogy milyen helyzetbe kerülünk, hanem az, amit benne teszünk."

Aldous Huxley

Pilates DVD kezdőknek

Sosem Pilateseztél még? Vagy már igen, de nem volt minden teljesen világos? A kezdőknek szóló, 1. klasszikus magyar Pilates DVD segítségével minden a helyére kerül Benned.   Pilates alaposan, az alapoktól :)! A 78 perces DVD Kezdő programja mellett egy Középhaladó és 2 bónusz program is vár Rád (Hasszobrász + Farszobrász)
A Pilates alapfogalmait ebben magyarázom el, ezért ha teljesen kezdő vagy, ez a Te anyagod!

Br. ár: 4.000 Ft

“Hát ez szuper! Nincs erről valami anyagod? Kazetta, video, akármi, amire otthon tornázni lehet?”- kérdezte Ági, majd Vali, és Marika és Róza és …

 … és amikor már minden csoportban megkérdezte néhány vendég, úgy döntöttem, lesz! Már csak azért is, mert ekkor szembesültem a ténnyel, hogy Magyarországon mind szakképzett edzők, mind szakirdalom, avagy kezdőknek is megfelelő képi anyag tekintetében igen-igen limitált a kínálati oldal. Persze, ez már “történelem”, hisz 2005-öt írtunk ekkoriban.

Így készült el – saját vendégeim lelkes inspirálására – az Ágipilates “Pilates Talajgyakorlatok Kezdő -és Középhaladó program” című DVD-je, amely az 1. professzionális magyar Pilates DVD. Ezt a DVD-t – a nagy sikerre és a számtalan pozitív visszajelzésre való tekintettel – azóta már sok-sok új anyag követte (lásd a Webboltban :)).

Már ez az első anyag is több száz emberrel végzett Pilates foglalkozásaim tapasztalatait összesűrítve, a leghatékonyabb gyakorlatokból került összeállításra, végig szem előtt tartva a klasszikus Pilates oktatásának alapelveit!

Készítésénél az a fő szempont vezérelt, hogy a módszer és a gyakorlatok részletes magyarázata alapján megértsd, mit miért csinálunk és miért pont úgy, ahogy – akkor is, ha még nem is hallottál a Pilates-ről, vagy nem sokat tudsz róla, de a leírás alapján kedvet érzel Magadban, hogy kipróbáld! Egy tökéletes kezdő számára is tökéletesen elvégezhető Kezdő program – és egy jó kondiban levőt is igazán próbára tévő Középhaladó program egy DVD-n!

A DVD-n szereplő teljes anyag hossza 78 perc és a már említett két program – 1 kezdő + 1 középhaladó – mellett két bonus blokkot is tartalmaz, Hasszobrászat és Farszobrászat címmel. (Természetesen található rajta Bemelegítés és Nyújtás is, amelyek elvégzése minden esetben kötelezően ajánlott… :-)) A főmenüben minden külön menüpontként szerepel, így szabadidőd és hangulatod függvényében saját magad “rakhatod össze” napi edzésprogramod! Ha még soha nem próbáltad a Pilatest, akkor is fogod tudni kezelni a gyakorlatokat.és szépen lassan elkezdesz fejlődni! A Pilates gyakorlatokkal olyan testtudatra és izomkontrollra teszel szert szinte észrevétlenül, hogy Magad is meglepődsz majd!

 

 • Judit

  Mint annyi más Pilates-ügyfeled én is szeretnék köszönetet mondani ezért a kezdő DVD-ért. Akárcsak az egyik, a honlapodon említetett hölgy, én is reumás artritisszel küzdök,ami hirtelen derült égből villámcsapásként kezdődött közel egy éve. Semmilyen mozgásformát nem tűrt,(úszástól a hideg víz csak rontott rajta gyógytorna fájt,) ezt viszont nagyon bírja,és határozottan javult az állapotom, bár még nem régóta csinálom. Persze,ha esetleg megint fellángolna,akkor szüneteltetem majd a gyakorlatokat. De úgy tűnik,(lekopogom!) hogy most hosszabb időre visszavonulót fújt, és a Pilates ezt csak segíthette.
  Sok sikert kívánok és köszönöm a remek, változatos és sosem egyhangú vagy unalmas gyakorlatokat.

  Continue reading →
 • Bonifert Józsefné, Kati

  Nekem eddig 4 kg-ot sikerült lefogynom a DVD-vel, ezzel együtt megszűntek egyéb problémáim, mint hátfájás, vizelet visszatartás stb. a közérzetem sokkal jobb lett,  természetesen folytatom a tornát. Nem gondoltam volna, hogy ebben a korban is – a gyakorlatok hatására – vissza lehet szerezni a hajlékonyságot. Köszönök mindent!

  Continue reading →
 • Horváth Zsuzsanna

  Először is, szeretnék gratulálni a kezdő dvd-hez! Két napja érkezett meg, nagyon tetszik! Érthető, nagyon emberi, mint ahogy a leveleid is:) Tetszik, hogy nem túl hosszú a feladatsor, így amíg a babám alszik végig tudom csinálni.

  Continue reading →
 • Petrás Erzsébet

  A DVD PROFI !!! Gratulálok hozzá!!. Szerencsére akaraterőm van, így veletek együtt bizony megpróbálom a gyakorlatokat csinálni, legalább nem vagyok egyedül és irigykedhetek, hogy ti milyen szépen csináljátok, ill. van motivációm, hogy elérjem azt a szintet (valamikor?) mint amit könnyített formában Kati csinál a DVD-n. További szép napot kíván nektek egy boldog új DVD tulajdonos.

  Continue reading →
 • Székelyföldi Anita, Budapest

  Körülbelül egy hónapja rendeltem meg a dvd-et. Elkezdtem csinálni, egy hétig minden nap csináltam. Utána családi okok miatt idáig nem sikerült tornáznom. Miután abbahagytam, még fogyott a combom. Egy hét után látható eredménye volt.
  Most megint elkezdtem fogyókúrával együtt…”

  Continue reading →
 • Kovácsné Szöllős Éva, Budapest

  Elfelejtettem gratulálni a dvd-hez az előzőkben, ezt most teszem meg utólag. Igazán nagyon színvonalas, kár, hogy olyan messze vagytok! Egyébként a dvd-n nagyon közérthetőn mondod el mit, hogyan kell csinálni…

  Continue reading →
 • Bodnár Ibolya, Érd

  Kedves Ági! Először is szeretném megköszönni a a Pilates DVD-t, amit ilyen gyorsan postáztál. A DVD-ben nem csalódtam, tényleg nagyon jól használható, és nagyon jók az instrukciók rajta. Gratulálok, másnak is fogom ajánlani.

  Continue reading →
 • Brinkus Helga , Balotaszállás

  Drága Ági! Megkaptam a dvd-t! Nagyon tetszik és nagyon jóóóó! Már ajánlottam két lánynak is, hogy rendeljék meg tőled!
  Úgyhogy én igazán dolgozom az ügyön, hogy új dvd legyen:):)!”

  Continue reading →
 • Somogyi Veronika, Székesfehérvár

  Megérkezett és tök jó! Nagyon tetszik, olyan aranyosak vagytok rajta és nagyon ügyesek, egyből jobb kedvem lett. Remélem, nem tettem rosszat, de ajánlottam másnak is.

  Continue reading →
 • Hamar-Sári Bernadett

  Már megrendeltem a Kezdő dvd-t egyszer, de aztán kölcsönadtam valakinek… Most meg nagyon akarnék újra mozogni és nincs sehol! Nagyon bevált nekem a módszer is, meg Te is. 🙂 Nagyon bátorító, hogy nem profik csinálják veled a gyakorlatokat!!! Nagy köszönet érte! Így bárki elmeri kezdeni. 🙂 Pl. én is. Jó, hogy a haladó résznél is van, aki kevésbé ügyes, rám ez is bátorítóan hat.

  Continue reading →

Nézz bele a videóba