Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Pilates DVD kezdőknek

Sosem Pilateseztél még? Vagy már igen, de nem volt minden teljesen világos? A kezdőknek szóló, 1. klasszikus magyar Pilates DVD segítségével minden a helyére kerül Benned.   Pilates alaposan, az alapoktól :)! A 78 perces DVD Kezdő programja mellett egy Középhaladó és 2 bónusz program is vár Rád (Hasszobrász + Farszobrász)
A Pilates alapfogalmait ebben magyarázom el, ezért ha teljesen kezdő vagy, ez a Te anyagod!

Br. ár: 4.000 Ft

“Hát ez szuper! Nincs erről valami anyagod? Kazetta, video, akármi, amire otthon tornázni lehet?”- kérdezte Ági, majd Vali, és Marika és Róza és …

 … és amikor már minden csoportban megkérdezte néhány vendég, úgy döntöttem, lesz! Már csak azért is, mert ekkor szembesültem a ténnyel, hogy Magyarországon mind szakképzett edzők, mind szakirdalom, avagy kezdőknek is megfelelő képi anyag tekintetében igen-igen limitált a kínálati oldal. Persze, ez már “történelem”, hisz 2005-öt írtunk ekkoriban.

Így készült el – saját vendégeim lelkes inspirálására – az Ágipilates “Pilates Talajgyakorlatok Kezdő -és Középhaladó program” című DVD-je, amely az 1. professzionális magyar Pilates DVD. Ezt a DVD-t – a nagy sikerre és a számtalan pozitív visszajelzésre való tekintettel – azóta már sok-sok új anyag követte (lásd a Webboltban :)).

Már ez az első anyag is több száz emberrel végzett Pilates foglalkozásaim tapasztalatait összesűrítve, a leghatékonyabb gyakorlatokból került összeállításra, végig szem előtt tartva a klasszikus Pilates oktatásának alapelveit!

Készítésénél az a fő szempont vezérelt, hogy a módszer és a gyakorlatok részletes magyarázata alapján megértsd, mit miért csinálunk és miért pont úgy, ahogy – akkor is, ha még nem is hallottál a Pilates-ről, vagy nem sokat tudsz róla, de a leírás alapján kedvet érzel Magadban, hogy kipróbáld! Egy tökéletes kezdő számára is tökéletesen elvégezhető Kezdő program – és egy jó kondiban levőt is igazán próbára tévő Középhaladó program egy DVD-n!

A DVD-n szereplő teljes anyag hossza 78 perc és a már említett két program – 1 kezdő + 1 középhaladó – mellett két bonus blokkot is tartalmaz, Hasszobrászat és Farszobrászat címmel. (Természetesen található rajta Bemelegítés és Nyújtás is, amelyek elvégzése minden esetben kötelezően ajánlott… :-)) A főmenüben minden külön menüpontként szerepel, így szabadidőd és hangulatod függvényében saját magad “rakhatod össze” napi edzésprogramod! Ha még soha nem próbáltad a Pilatest, akkor is fogod tudni kezelni a gyakorlatokat.és szépen lassan elkezdesz fejlődni! A Pilates gyakorlatokkal olyan testtudatra és izomkontrollra teszel szert szinte észrevétlenül, hogy Magad is meglepődsz majd!

 

 • Judit

  Mint annyi más Pilates-ügyfeled én is szeretnék köszönetet mondani ezért a kezdő DVD-ért. Akárcsak az egyik, a honlapodon említetett hölgy, én is reumás artritisszel küzdök,ami hirtelen derült égből villámcsapásként kezdődött közel egy éve. Semmilyen mozgásformát nem tűrt,(úszástól a hideg víz csak rontott rajta gyógytorna fájt,) ezt viszont nagyon bírja,és határozottan javult az állapotom, bár még nem régóta csinálom. Persze,ha esetleg megint fellángolna,akkor szüneteltetem majd a gyakorlatokat. De úgy tűnik,(lekopogom!) hogy most hosszabb időre visszavonulót fújt, és a Pilates ezt csak segíthette.
  Sok sikert kívánok és köszönöm a remek, változatos és sosem egyhangú vagy unalmas gyakorlatokat.

  Continue reading →
 • Bonifert Józsefné, Kati

  Nekem eddig 4 kg-ot sikerült lefogynom a DVD-vel, ezzel együtt megszűntek egyéb problémáim, mint hátfájás, vizelet visszatartás stb. a közérzetem sokkal jobb lett,  természetesen folytatom a tornát. Nem gondoltam volna, hogy ebben a korban is – a gyakorlatok hatására – vissza lehet szerezni a hajlékonyságot. Köszönök mindent!

  Continue reading →
 • Horváth Zsuzsanna

  Először is, szeretnék gratulálni a kezdő dvd-hez! Két napja érkezett meg, nagyon tetszik! Érthető, nagyon emberi, mint ahogy a leveleid is:) Tetszik, hogy nem túl hosszú a feladatsor, így amíg a babám alszik végig tudom csinálni.

  Continue reading →
 • Petrás Erzsébet

  A DVD PROFI !!! Gratulálok hozzá!!. Szerencsére akaraterőm van, így veletek együtt bizony megpróbálom a gyakorlatokat csinálni, legalább nem vagyok egyedül és irigykedhetek, hogy ti milyen szépen csináljátok, ill. van motivációm, hogy elérjem azt a szintet (valamikor?) mint amit könnyített formában Kati csinál a DVD-n. További szép napot kíván nektek egy boldog új DVD tulajdonos.

  Continue reading →
 • Székelyföldi Anita, Budapest

  Körülbelül egy hónapja rendeltem meg a dvd-et. Elkezdtem csinálni, egy hétig minden nap csináltam. Utána családi okok miatt idáig nem sikerült tornáznom. Miután abbahagytam, még fogyott a combom. Egy hét után látható eredménye volt.
  Most megint elkezdtem fogyókúrával együtt…”

  Continue reading →
 • Kovácsné Szöllős Éva, Budapest

  Elfelejtettem gratulálni a dvd-hez az előzőkben, ezt most teszem meg utólag. Igazán nagyon színvonalas, kár, hogy olyan messze vagytok! Egyébként a dvd-n nagyon közérthetőn mondod el mit, hogyan kell csinálni…

  Continue reading →
 • Bodnár Ibolya, Érd

  Kedves Ági! Először is szeretném megköszönni a a Pilates DVD-t, amit ilyen gyorsan postáztál. A DVD-ben nem csalódtam, tényleg nagyon jól használható, és nagyon jók az instrukciók rajta. Gratulálok, másnak is fogom ajánlani.

  Continue reading →
 • Brinkus Helga , Balotaszállás

  Drága Ági! Megkaptam a dvd-t! Nagyon tetszik és nagyon jóóóó! Már ajánlottam két lánynak is, hogy rendeljék meg tőled!
  Úgyhogy én igazán dolgozom az ügyön, hogy új dvd legyen:):)!”

  Continue reading →
 • Somogyi Veronika, Székesfehérvár

  Megérkezett és tök jó! Nagyon tetszik, olyan aranyosak vagytok rajta és nagyon ügyesek, egyből jobb kedvem lett. Remélem, nem tettem rosszat, de ajánlottam másnak is.

  Continue reading →
 • Hamar-Sári Bernadett

  Már megrendeltem a Kezdő dvd-t egyszer, de aztán kölcsönadtam valakinek… Most meg nagyon akarnék újra mozogni és nincs sehol! Nagyon bevált nekem a módszer is, meg Te is. 🙂 Nagyon bátorító, hogy nem profik csinálják veled a gyakorlatokat!!! Nagy köszönet érte! Így bárki elmeri kezdeni. 🙂 Pl. én is. Jó, hogy a haladó résznél is van, aki kevésbé ügyes, rám ez is bátorítóan hat.

  Continue reading →

Nézz bele a videóba