Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

PocakPilates – az első magyar kismama Pilates DVD

“Hogyan mozogjak, ha kismama vagyok?” Nem kell fitnesz királynőnek lenned ahhoz, hogy fitt és formás kismama légy! PocakPilates: fitt várandósság kismama Pilates gyakorlatokkal a könnyű, szép szülésért és a gyors szülés utáni regenerálódásért.

Elfogyott

Kismamák számára nem sok, otthon biztonsággal végezhető torna van, sajnos! Ez a tény inspirált arra, hogy – miközben 3. gyermeket vártam – megosszam Veled és elérhetővé tegyem Számodra azokat a leghatékonyabb és kismamák által is biztonsággal végezhető Pilates gyakorlatokat, amelyekkel igyekeztem én is “karbantartani” magam a 9 hónap alatt.

 

Így született meg a “PocakPilates Simonfi Ágival – Fitt várandósság kismama Pilates gyakorlatokkal” DVD, amely Neked is segít abban, hogy a kismamaságod alatt jól érezd Magad a bőrödben :)!

DVD-n 2 programot és egy bónusz blokkot találsz, melyek:

 • “Kismama Light” program: ha a várandósságod előtt nem Te voltál az a kimondott sportlady, ez lesz a Te programod …
 • “FittMama” program: ha tudod jól, mi fán terem a Pilates, mert a várandósságod előtt is rendszeresen végezted a gyakorlatait, illetve ha “kinövöd” a KismamaLight-ot, erre gyakorolj 🙂
 • “Álompopsi” bónusz blokk: ez bizony minden kismamának :)! Végezheted bármely másik programmal együtt, de önállóan is megállja a helyét!
 • + kötelezően ajánlott részként egy Bemelegítés és egy Nyújtás, amelyet mindig végezz el, bármely programot válaszd is!

Szép várandósságot Neked: Ági

 

 • (Surányi) Ági

  Szeretném megköszönni a kismama dvd-t, amit egy hete kaptam meg és szerintem szuper! A 33. héten járok, tehát még épp időben 🙂

  Continue reading →
 • Hajdú Bea

  Nagyon tetszik az új dvd-d, amit a kismama lányomnak szereztem be! Még nem néztem teljesen meg, de amennyit eddig láttam belőle nagyon klassz. Érződik a mozdulataidon mennyire biztonságos, könnyű mégis átmozgató az egész. Pont a legkeményebb részt még nem láttam, de biz’ Istenemre mondom, kedvem támad kismamának lenni, nekem átjön, hogy mennyire jó ez igazából (persze a macerákat leszámítva). Tulajdonképpen ketten tornásztok és ez olyan szép. Megint egy jó dvd!!(én nem tudom, de lehet, hogy elfogult vagyok?)

  Continue reading →

Nézz bele a videóba