Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Pilates (jóga) matrac tartó

Egy időben a hónom alatt cipeltem a matracom – mellette persze 2-3 dologgal a kezemben. Rendszeresen előfordult, hogy hullottak ki a cuccok a kezemből – és a hónom alól is a szőnyeg … Tapasztaltál már Te is hasonlót? Ennek most vége, mert itt az egyedi designnal rendelkező Ágipilates matrac tartó … 

Elfogyott

Hát persze, hogy amióta ebben hordom a matracom, már nem is emlékszem a régi, “nem-is-annyira-szép” időkre! Csak a vállamra dobom és már indulok is! A kulcsom meg külön, elől a kis zsebben 🙂 – szuper kényelmes … Neked is szeretettel ajánlom!

Mérete: méretre szabjuk. Csak add meg, mekkora matracot akarsz belepakolni ;)!