Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Előbb-utóbb mindenkivel minden megtörténik - ha van rá elég idő."

G. B. Shaw

Római “vakáció”: találkozás Dr. Bruce Liptonnal és Gregg BradennelAz ebben a bejegyzésben szereplő tartalom a nyugalom tartós megzavarására alkalmas – ezért óvatosan bánj vele :)! S leginkább: akkor kezdd el nézni a videót, amikor van időd elmélyülni, filózgatni az itt elhangzottakon – pl. egy vasárnapi, nyugalmas, ebéd utáni időszakban – és amikor nem szaladsz sehová! Add meg a módját, hogy átmenjen az üzenet 😉 …

Dr. Bruce Liptont – aki sejtbiológus és akinek neve az általa tanított “hit biológiája”  kapcsán került be a köztudatba – régóta követem. Imádom a YouTube videóit, a könyveit és azt a szemléletet, amelyet közvetít. Ami az embert a génjeinek kiszolgáltatott “bábból” egy, a saját működésével tisztában lévő és azt mélyebben megértő, magasabb tudatossági szinten élő, az életéért felelősséget vállalni tudó és akaró “cultural creative”-vá, kreatív alkotóvá emeli. Azzá, akivé a Jóisten megteremtett Téged is!

Mert persze, hogy nem vagy kiszolgáltatva a génjeidnek! Dr. Lipton kutatásai hatalmas szerepet játszottak abban, hogy az EPIGENETIKA (amely a környezetednek, a testedbe kívülről bevitt “jeleknek”, információnak és saját belső klímádnak, a gondolataidnak a Rád gyakorolt hatását vizsgálja) önálló tudományággá nőtte ki magát!

Dr. Lipton összes könyve és minden előadása – amellett, hogy szórakoztató – roppant felszabadító, reményt adó és életváltoztató jelentőséggel bír.

Amikor megtudtam, hogy Rómába látogat, egyértelmű volt, hogy nekem is ott a helyem ;)! Az áprilisi szülinapomra ezt kértem a Férjemtől: hogy menjünk el együtt (hogy miért akartam Őt is “elvinni” magammal, az a videóból kiderül ;))

S lőn! Szeptember 7-8-án hatalmas élményben volt részünk így együtt – no meg annak az 1 400 embernek a társaságában, akik részt vettek ezen a konferencián. Gregg Bradent nem ismertem, de személyében egy roppant bölcs, nagytudású embert, remek előadót ismerhettem meg. Ő volt a “hab a tortán” ;)!

Itt pedig a videó, amelyben elkezdem összefoglalni a 2 nap alatt elhangzottakat – ami persze lehetetlen! De ha szeretnél még hallani róla, csak írd be a poszt alá és mesélek még (amúgy ez a szeptember 24-i FB élő felvétele) :)!

Jó szórakozást és elmélkedést hozzá! S kívánom, Téged ugyanúgy lelkesítsenek ezek a gondolatok, mint ahogy engem tették Rómában – és teszik azóta is ;)!

 

Dr. Bruce Lipton és Gregg Braden Rómában – összefoglaló 1.

 

 

S ha már ott voltunk, a Konferenciát megelőző pénteken kicsit bejártuk Rómát – ami 1 nap alatt persze lehetetlen :)! Viszont legalább állati sportosak voltunk: 37 400 lépést mentünk aznap, reggel 9-től este 9-ig 😉 … nem mondom, hogy nem fáradtunk el. Annál jobban esett másnap kicsit pihenni – és maximális figyelmet fordítani az Előadókra!

IMG_9023 

 

Róma – képekben

 

IMG_8866 IMG_8881  
IMG_8901 IMG_8873  
A Piazza del Popolon és Pilates a Colosseum előtt 🙂 A Fontana di Trevinél és a Spanyol Lépcsőkön 😉 …  

 

S ha már itt jártunk, naná, hogy 1-2 tornát is felvettünk – méghozzá a Villa Borghese kertjében! Róma-Csokor néven hamarosan elérhető a honlapon!

Ha tetszett a bejegyzés, mondd el véleményed, olvass továbbra is – sőt, ha úgy gondolod, hasznára lehet bárkinek az ismeretségi körödben amiről itt szó van, oszd meg bátran! Hálás köszönetem érte!

Szeretettel: Ági Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • Doma Rozália

  2019-10-20 14:14:41

  Hálásan köszönöm a videót (sajnos az élőt nem tudtam nézni). Egyelőre “emésztem” a hallottakat. Szívesen hallgatnám a további élőzéseket is.
  Szép napot, üdvözöllek:
  Rozi

  • Ági

   2019-10-21 15:59:01

   Kedves Rozi,

   Nagyon szívesen :)! Örülök, ha hasznosnak találtad! És igen, lesz következő – most már olyan sokan kéritek, hogy feltétlen 😉 … fogsz tudni róla – figyeld a FB-ot is! Köszönöm, hogy megnézted!

   Puszi: Ági