Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Te magad légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél."

Mahatma Gandhi

A Titok és a testedHa az emberek tisztában lennének a gondolat teremtő erejével, soha nem mernének negatív gondolatokat forgatni a fejükben. - olvastam egyszer az idézetet. (fogalmam sincs, sajna, kitől és nem is találom - de nem is ez a lényeg :) ...)
Mert a gondolataid hatással vannak a testedre is! Hiába akarsz Te lefogyni és teszel meg mindent fizikai szinten a vágyott forma elérése érdekében, ha a gondolataid "kövérek", változás nem lesz ...

Mi köze a Titoknak - igen, igen a könyvnek :) - a testsúlyodhoz? Hogyan hatnak a gondolataid a testedre? Mit tehetsz, hogy elméd erejét a kívánt testsúly elérésének szolgálatába állítsd?

Ezek mind-mind fontos kérdések, amelyekkel foglalkoznunk szükséges! Lehet, hogy Te nem hiszel a gondolatok erejében, de attól még van nekik - mi több, a Te életedre is hatással vannak. Lehet nem hinni a gravitációban, meg a mágnesességben is - attól azok még vannak, mi több, működnek (hál' Istennek!)

Ezért arra gondoltam, hogy megosztom Veled a 30-napos Bikiniforma Kihívás egyik legnépszerűbb videóját, amely ezt a témát boncolgatja. Hátha - a program Résztvevőihez hasonlóan - Neked is egy más perspektívát kínál, amellyel esetleg magyarázatot találhatsz 1-2 "rejtélyes" dologra ;)!

Jó szórakozást :)!

 

 

Ha hasznosnak találod ezt a blogbejegyzést, iratkozz fel a blog értesítőre és oszd meg Barátaiddal / Ismerőseiddel :)! Köszönöm a figyelmed!

Szeretettel: ÁgiMinden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • MK

  2018-08-29 17:01:34

  Nagyon jó voltál Ági. (Ez nem meglepő.)
  Gratulálok a Férjednek, hogy Rád talált. Úgy tűnik van a tarsolyában egy nem titkos hivatás:
  " Ideális Alak Nem-fogyi Szalon ...".Belépés : Az Érdekeltnek....

  • Ági

   2018-09-11 10:36:39

   Köszi, Katikám ;)! Puszi!

Hogy mi foglalkoztat mostanában igazán?
Persze, hogy benne van a Pilates is :) ...
Ám az egész ennél jóval több, MERT
elindítottuk a "Jövőre fiatalabb!" Mozgalmat!

Amelynek KÜLDETÉSE, hogy megváltoztassa azt, ahogy ez az ország öregszik! És ahogy az idősödő Nők önmagukról gondolkodnak! Hogy – a női Közösség támogató erejének segítségével – utat mutasson a 40+-os Nők számára, hogyan élhetnek fitten, energikusan és vidáman egy izgalmas, teljes életet, bármely életkorban.

Mert nehogy már szégyellned kelljen a korod - inkább éld meg a NŐISÉGED, teljes virágában ... Hogy mi köze a Pilatesnek ehhez az egészhez? Ő ez egyik kulcs ;) ...

 

 

Gyere és nézz körül a JF honlapon, ahol megtalálod, hogyan lehetsz jövő ilyenkorra fiatalabb :)!

 

Próbáld ki, milyen online Pilates programokkal, egy fantasztikus Közösség tagjaként tornázni - és megélni Önmagad, teljes valódban, 40-en (sőt, 50-en, vagy 60-on túl is ;))!

Szeretettel várunk: Simonfi Ági (45) és Fincza Era (54), a Mozgalom Alapítói