Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

A Titok és a testedHa az emberek tisztában lennének a gondolat teremtő erejével, soha nem mernének negatív gondolatokat forgatni a fejükben. – olvastam egyszer az idézetet. (fogalmam sincs, sajna, kitől és nem is találom – de nem is ez a lényeg 🙂 …)
Mert a gondolataid hatással vannak a testedre is! Hiába akarsz Te lefogyni és teszel meg mindent fizikai szinten a vágyott forma elérése érdekében, ha a gondolataid “kövérek”, változás nem lesz …

Mi köze a Titoknak – igen, igen a könyvnek 🙂 – a testsúlyodhoz? Hogyan hatnak a gondolataid a testedre? Mit tehetsz, hogy elméd erejét a kívánt testsúly elérésének szolgálatába állítsd?

Ezek mind-mind fontos kérdések, amelyekkel foglalkoznunk szükséges! Lehet, hogy Te nem hiszel a gondolatok erejében, de attól még van nekik – mi több, a Te életedre is hatással vannak. Lehet nem hinni a gravitációban, meg a mágnesességben is – attól azok még vannak, mi több, működnek (hál’ Istennek!)

Ezért arra gondoltam, hogy megosztom Veled a 30-napos Bikiniforma Kihívás egyik legnépszerűbb videóját, amely ezt a témát boncolgatja. Hátha – a program Résztvevőihez hasonlóan – Neked is egy más perspektívát kínál, amellyel esetleg magyarázatot találhatsz 1-2 “rejtélyes” dologra ;)!

Jó szórakozást :)!

 

 

Ha hasznosnak találod ezt a blogbejegyzést, iratkozz fel a blog értesítőre és oszd meg Barátaiddal / Ismerőseiddel :)! Köszönöm a figyelmed!

Szeretettel: ÁgiMinden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • MK

  2018-08-29 17:01:34

  Nagyon jó voltál Ági. (Ez nem meglepő.)
  Gratulálok a Férjednek, hogy Rád talált. Úgy tűnik van a tarsolyában egy nem titkos hivatás:
  ” Ideális Alak Nem-fogyi Szalon …”.Belépés : Az Érdekeltnek….

  • Ági

   2018-09-11 10:36:39

   Köszi, Katikám ;)! Puszi!