Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Adventi Ágipilates Egypercesek – A Hattyú helyesen …Szépen, lassan belecsúsztunk az Adventbe. Ám ez sem akadályoz meg abban, hogy elküldjem a következő videót, ahol megnézheted, hogyan is tudod a Hattyút helyesen kivitelezni :)! Ha sokszor fáj a derekad, ezért kerülöd a hátrahajlással járó gyakorlatokat, avagy valaki azt mondta Neked, hogy egyáltalán ne is hajolj hátra, mert az nem tesz jót a gerincednek, akkor ebből a videóból hasznos tudásra tehetsz szert :)!

A hátrahajlós gyakorlatok nagy kihívást jelentenek az emberek zömének. Sokan félnek tőle, mert fáj nekik. De azért fáj, mert nem helyes technikával kivitelezik a gerincnyújtó (extensiós) gyakorlatokat. S hogy hogyan is lehet ezt “jó helyről”, biztonságosan és fájdalommentesen kivitelezni?

Azért készítettem el videó formájában, hogy szemléletes legyen és hogy akár együtt tudj gyakorolni velem ;)! Mert a Hattyú, az 1-láb rúgás, a Páros lábrúgás … mind-mind a háti szakasz nyújtásáról szólnak és alapvetően semmi közük a derekadhoz. Ha erre ráérzel, sosem rettent el többé semmiféle gerincnyújtó gyakorlat ;)! Jó kísérletezést!

 

 

 

Hogy tetszett? Sok-sok ilyen és ehhez hasonló videó van még a tarsolyomban. Ha tetszett, iratkozz fel a blogértesítőre és oszd meg Barátaiddal, Ismerőseiddel is ;)!

Mindennapi Pilatesre fel!

Szeretettel: ÁgiMinden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás