Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Fascia és sok más – szakértő szemmel! Interjú Quastné Rigó Katával …Szeretek beszélgetni. Meg kérdezni. Pláne olyanoktól, akikről tudom, hogy nagyon otthon vannak egy olyan témában, aminek én még a tanulós-elmélyedős fázisában vagyok. A fascia témakör egyik legszakavatottabb hazai képviselője Quastné Rigó Kata, az Oriolus-Med alapítója. Fascia tanulmányaimat náluk kezdtem és azóta is folytatom 🙂 … nagyon örülök, hogy Katát sikerült mikrofon (illetve kamera :)) végre kapnom, s hogy egy kicsit az Ő szemüvegén keresztül is láthatod, miért bír hatalmas jelentőséggel ez a téma … no meg, az összes többi!

A beszélgetéshez – amelyből többek között kiderül, hogyan látja a testet egy molekuláris biológus és hogy miben állt Joseph Pilates zsenije majd’ 100 évvel ezelőtt – jó szórakozást! A fascia – illetve az emberi test – csodálatos működésében pedig jó elmélyedést kívánok Neked :)! 

 

 

Ha a témával kapcsolatban bármely kérdésed merülne fel, írd be nyugodtan hozzászólásban ;)! Bátran jelezd azt is, ha szeretnél még ilyen, vagy ehhez hasonló beszélgetést nézni-hallgatni!

A fasciáról szóló, egyéb bejegyzéseket pedig keresd a blogban ;)!

Szeretettel: Ági Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • Adrienne

  2020-02-22 09:15:51

  Kedves Ági!

  Nagyon érdekelt volna a beszélgetés, de sajnos egy részét nem hallani. Nem tudom, hol volt a mikrofon, de sokszor nem hallani, hogy mit mondtok. Fel lehetne esetleg javítani a hangot? Előre is megköszönöm.

  • Ági

   2020-02-25 16:55:43

   Kedves Adrienne,

   Megtennéd, hogy leellenőrzöd a Te géped beállításait? Mert többször is meghallgattam és nálam teljesen rendben van a hang, mindenhol.
   Szívesen javítanék rajta, de mivel nálam szól, ezért ezt most nem fogom tudni megoldani …
   Elnézést! Kérlek, próbáld esetleg másik lejátszón is megnézni.

   Köszönöm!