Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Finnországban és a FitBalance-on tanítottam :) …Nagyon izgalmas 2 héten áll a hátam mögött :)! Peak Pilates edzőképzőként és mentorként az egyik feladatom, hogy segítsek az oktatási programunk más országokban történő elterjesztésében, magas szintű “duplikálásában”. Egy Peak Pilates edzőt a világ bármely pontján könnyű felismerni: ahogy áll, tanít, mozog … amit mond és ahogyan … ez pedig szisztematikus és következetes tanítási módszertanunknak köszönhető. Igen nagy megtiszteltetés – és felelősség is egyben – hogy ebben a munkában én is részt vehetek 🙂 … ezúttal Helsinkiben jártam …

… ahol Mikkot mentoráltam. Ő egy finn gyógytornász fiú, aki hamarosan saját országa edzőképzőjévé válik. Ám mielőtt “csak úgy” útjára bocsájtanánk, még egy kicsit fogjuk a kezét és minden olyan tanfolyamot, amit majd egyedül kell tanítania a későbbiekben, először egy nálánál tapasztaltabb edzőképzővel együtt tanít le. Ez egyfelől magabiztosságot ad számára a későbbiekre (hisz tudhatja, hogy mindent úgy csinál, ahogy kell :)), másfelől amerikai anyacégünk biztos lehet abban – hisz a mentor ezért felelős – hogy valóban azt kapják a tanfolyam résztvevői és abban a formában, ahogy azt a Peak Pilates minőség garantálja!

A Vendég számára ez miért érdekes? Hááát … látogass el egyszer egy Peak Pilates edző órájára és vegyél részt más Pilates órákon. Aztán a döntés a Te kezedben ;)!

Tehát az október 16-18. közötti hétvégét Helsinkiben töltöttem – amiből persze nem láttam szinte semmit (ezt ne vedd nyekergésnek :), nem annak szánom!), mert ilyenkor az ember hotel és stúdió útvonalon közlekedik, majd este ágyba zuhan … mindenesetre a résztvevők Csapata fantasztikus volt! Mikko pedig remekül felkészült, ami nagyban megkönnyítette a munkát! Igazi élmény volt velük dolgozni – és jócskán komfortzónán túli feladat, hisz a társaság nagyon nemzetközi volt (indiai, finn, lengyel), a kurzus pedig 2-nyelvű (finn és angol) … Még 2 út vár rám és ezzel a kurzussal készen is vagyunk!

Néhány életkép a tanfolyamról:

 

          Teaching_Mat  Csapat_2  On_the_Reformer 

 

                          Mikko_tanit     Csapat

 

 

Hazatérve, október 24-én pedig a FitBalance-ra kaptam meghívást egy Pilates óra erejéig :)! Nagyon köszönöm a szervezőknek, hogy mehettem és továbbadhattam a klasszikus Pilatest az érdeklődőknek! A résztvevőknek pedig hogy a korai időpont és a hosszú hétvége ellenére jöttek és hősiesen helytálltak :)! Remélem, hamarosan újra találkozunk ;)!

            foto 1               foto 4              foto 3

 

 Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • Madarász Jánosné

  2015-10-29 13:26:39

  Kedves Ági!
  Örömmel olvastam a sikereidről, már kezdtem aggódni a hosszú hallgatásod miatt. Szívből gratulálok! Ami a Peak Pilates edző munkáját illeti, már a DVD rövidke bemutatójából észre lehet venni a különbséget.
  Szeretettel: Kati

  • Ági

   2015-11-09 17:06:23

   Kedves Kati,

   Nagyon köszi, hogy írtál :)! Jól vagyok, minden OK … csak “kicsit” sok a feladat. Ez nem panasz :), hisz addig jó ;)! Szeretettel: Ági