Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Megszületett Natália – és amit eddig tanultam Tőle …Mondják, nincs 2 egyforma gyerek – mint ahogyan 2 egyforma várandósság, vagy szülés sincsen. A mi életünk nagyot fordult június 9-e óta, hisz ekkor született meg 3. gyermekünk, Natália :)! Nati születése már eddig is sok-sok dologra ébresztett rá és sok mindent tanított nekem; mi lesz itt még később :)! Ha épp szülés előtt állsz, talán hasznodra válik, ha megosztom Veled tapasztalataimat …

Körülötte forog most a világ – Natália :):


És amit idáig tanultam Tőle:

Ha Te is szívesen megosztanád tapasztalataid a várandóssággal, szüléssel, vagy az anyasággal, mint új élethelyzettel kapcsolatban – tedd meg! A kollektív tapasztalatnál nincs is értékesebb; sokaknak segíthetsz vele 🙂 …Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

49 db hozzászólás

 • Nóra

  2011-11-17 14:39:03

  Szia Ági!

  Szívből gratulálok Natihoz!!!
  Bocsi, hogy csak most írok, de a terhesség vége felé, már csak annyit töltöttem a gépnél amennyit feltétlenül szükséges volt, mert egyébként vagy nem voltam otthon vagy aludtam. (egész nyaras felújítás átalakítás, mire jön a mini)
  Az én lányzóm augusztus végén érkezett, így apának életében először könyveket kellett csomagolnia, mert a nagyobbik fiamnak az iskolakezdésre kellett, de mi csak utána jöttünk haza a kórházból.
  Én is sokat tanultam és fejlődtem, amióta a két fiú után lányom született. Még nincs 3 hónapos, de már 10-el kevesebb kiló vagyok mint mielőtt terhes lettem, pedig még nem is tornázom rendszeresen.
  A hasam mondjuk katasztrófa, de ezt majd a pilates, meg az idő megoldja. 😉
  A párom sokszor megdícsér, hogy milyen jól nézek ki és mióta lányom van nekem is fontosabb, hogy hogyan nézek ki. egy ilyen gyönyörű kislány mellett én sem lehetek slampos…

  Ha megengeded küldök neked priviben egy képet az én mosolygós cicababámról.

  üdvözlettel: Nóra

 • Gáspárné Kakuk Csilla

  2011-07-26 18:12:01

  Kedves Ági!
  Gratulálok neked a kis pici Natihoz. Erőt, egészséget kívánok neked és a kis “nagy” családodhoz. Én is 38 éves vagyok. Januárban szültem egy kis fickót a Bernát Boldizsárt. Ő egy kicsit hamarabb érkezett a kelleténél, de hál’Istennek egészséges. Én csak a harmadik hónap után kezdtem el a pilátest, de élvezem és azóta is testem lelkem felüdíti. Néha magam mellé teszem a kisfiamat is, amit ő még nem igazán fog fel, de mosolyog rajta. Ezúton szeretném megköszönni, hogy te vagy nekünk nőknek, sokat segítesz az alakunk formálásában, ezáltal a lelkünk karbantartásában.

  Szeretettel üdvözöl Csilla

 • Cser Tünde

  2011-07-09 23:08:15

  Kedves Ági!

  Kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel gratulálok Neked Nati születéséhez!
  Szurkoltam már a várandósságod alatt is Neked, és követtem az eseményeket, bejegyzéseket.
  Örülök, hogy minden rendben ment és jól vagytok.
  Mint mindig, most is nagyon hasznosak a tanácsaid és a Tőled kapott információk.
  Jó egészséget, és sok-sok sikert és boldogságot kívánok a továbbiakhoz, a nyári programokhoz, és a Babázáshoz.

  Cser Tünde

 • Lovas Gyöngyi

  2011-07-04 15:53:24

  Én is gratulálok minden új és régi Anyucinak, a rectus diastasis miatt türelem kell, nekem is volt, másfél év tornázás után összeért. Én is azt hittem, sose fog. Ez az első gyerek után volt, azóta még lett 2 és nem nyílt ki újra, hogy ezt ki érti?!
  Fodor Réka,

 • Bokros Kati

  2011-07-04 07:06:58

  Kedves Ági! Gratulálok a babához és nagyon sok békés, “angyalokkal teli” pillanatot kívánok vele és a családdal!

 • Fodor Réka

  2011-07-03 00:25:44

  Kedves Ági!
  Adjon a Jó Isten egészséget a kis jövevénynek és neked meg a családodnak, hogy felnevelhessétek szeretetben és boldogságban. Rég nem jelentkeztem, azóta én is anyuka vagyok, van egy 13 hónapos kisfiam, akit 4800 grammal szültem, emiatt sajnos rectus diastasis-om van na meg egy komoly köldöksérvem, és bármilyen keményen Pilatesezek, úgy tűnik ez az én esetemben sajnos nem elég(négy ujjam fért be a két izom közé,most már csak kettő, de igy sem záródik össze)
  Szeretettel gondolok Rád,
  Réka Nagyváradról

  • Ági

   2011-07-06 16:09:49

   Kedves Réka,

   Jajj, de örülök, hogy hallok Felőled!!! Gratulálok a Kisfiadhoz – szép nagy baba volt!!! Nem is csoda, hogy szétnyílt a hasizmod … Szerintem határozott fejlődés, hogy már csak 2 ujjnyi a rés 🙂 … Ehhez sok-sok türelem kell, ne add fel! Szerintem teljesen meg fog gyógyulni.

   Sok puszi Nektek: Ági

 • Szabó Gabriella

  2011-07-02 21:00:05

  Szia,

  gratulálok a babához! 🙂 Jó egészséget és sok örömet kívánok nektek!:-)

  Szabó Gabi

 • Simonfi Ági

  2011-07-01 11:03:10

  Szia Nóra,

  Küldtem Neked mailben egy anyagot! Remélem, hasznosnak találod majd …

  Kedves Judit,

  Igen, az ember néha nagyon tudja várni a végét. Vannak jobb napok és vannak rosszabbak. Próbálj minden napra találni valami olyan tevékenységet, ami egy kicsit felvidít. Nekem a legjobb barátnőmmel tett napi sétáim, vagy egy kis light-os testmozgás voltak ilyenek … Kívánok Neked sok-sok kitartást és szép szülést!

  Szia Katikám!!!

  Jó unokázást!!! Remélem, jól vagy!

  Puszi: Ági

 • Tamas Kati

  2011-07-01 09:25:41

  Szivbol gratulalok! Sok oromet es egeszseget kivanok mindkettotoknek. Tamas Kati
  Ui; eppen unokazom Fr-ban.

 • Silimonné Kalász Judit

  2011-07-01 08:31:23

  Szia Ági!

  Nagyon gratulálok a 3. babához és sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek. Én okt 2.-ra vagyok kiírva a második kisfiammal. Sajnos kicsit türelmetlen vagyok és várom a végét a terhességnek. Tudom nem jól teszem, de ez van.
  Még egyszer minden jót kívánok nektek!
  Judit

 • Muszely Nóra

  2011-06-30 13:30:10

  Szia Ági!
  Gratulálok a kislányotokhoz! Szép nagy baba lett!
  Én is most szültem a harmadik babánkat. / Nekem mind a három fiú. /Szeretném megkérdezni, hogy mit tornázhatok hogy az alakomat visszanyerjem, mert most már nem megy olyan könnyen, mint először. Köszönöm segítséged!
  Még egyszer sok boldogságot a pici lányhoz! 🙂 Nóra

 • Albert Ágnes

  2011-06-30 13:13:45

  Kedves Ági!
  Csatlakozván az előttem szólókhoz, én is gratulálok, sok szeretetet, nevetés, örömet kívánok Mindannyiótoknak!

  És igen: a Pilates tényleg jót tesz szülés után, ezt tapasztalatból írom 😀

  Minden jót!

  Ági

 • Kékesi Ági

  2011-06-30 11:38:18

  Kedves Ági!

  Őszintén gratulálok a kisbabához, és a gyönyörű családodhoz!! Legyetek nagyon boldogok!
  Szerintem nagyon szerencsés az az életfelfogás, ahogyan szemléled a körülötted lévő dolgokat, és mindenben meglátod a jót és a tanulnivalót, a Pilates mellett ez is mindenki hasznára válhat.

  Ha már írok, szeretném megköszönni Neked a sok tanácsot, és hogy megszerettetted velem a Pilatest! Korábban elképzelni sem tudtam, hogy lesz egy olyan mozgásforma, amit szeretni és áhítani fogok. De most megvan!

  Vigyázzatok magatokra! egy másik Ági 🙂

 • Ági

  2011-06-30 09:21:34

  Kedves Lányok,

  Nagyon köszönjük a sok-sok gratulációt :)!

  A továbbiakban is igyekszem rendszeresen jelentkezni a legfrissebb hírekkel és bejegyzésekkel – már amennyire Nati hagyja 🙂 …

  Szeretettel: Ági

 • Ági

  2011-06-30 09:18:09

  Török Anett,

  Kedves Anett,

  Nahát, szívből gratulálok én is a Kislányodhoz :)! Elküldöm Neked mailben a Kismama-Kalauzt, az éppen a kérdésedre fogja megadni a választ: mit, mennyit, hogyan és mikortól tornázhatsz.

  Ha Te vizuális típus vagy inkább, akkor szívből ajánlom a PocakPilates DVD-t, amelyben úgy állítottam össze a programokat, hogy azok nem csak a várandósság alatt, hanem a szülés utáni első 2-3 hónapban biztonsággal végezhetők.

  Sok örömet a babához!

  Ui.: A legnagyobbunk fiú 🙂 …

 • Szabó Erzsébet

  2011-06-30 07:37:05

  Szia Ági!
  Gratulálok Nektek Natáliához és Natáliának Hozzátok. Szerencsés baba, hogy a sorsa Hozzátok vezérelte.
  Sok boldogságot!

 • Buzási Lajosné Vera

  2011-06-30 06:04:35

  Kedves Ági!

  Nagyon szorítottam Neked, hogy minden simán menjen! Örülök, hogy szépe és egészséges babátok érkezett Natália személyében. Nekem csak két nagy , felnőtt gyerekem van, de most már három unokám van, egy picit tudom csak beleélni a helyzetedbe magam. Sok-sok örömöt és főleg jó egészséget kívánok Mamának és Babának egyaránt!
  Szeretettel üdvözöllek:
  Vera

 • Juhász Judit

  2011-06-29 20:49:31

  Kedves Ági!

  Nagyon sok boldogságot kívánok nektek a picivel! Sok erőt kap az ember lánya tőled és reményt is, hogy még 38 évesen sincs késő a gyerekvállaláshoz.

  Köszönöm neked Ági!
  Sok szeretettel, Judit!

 • Tilger Erika

  2011-06-29 19:27:14

  Kedves Ági!

  Szívből gratulálok kislányod születéséhez, és kívánok nagyon jó erőt, egészséget a gyermekek felneveléséhez. Fantasztikus ember vagy, tele energiával, csodállak.

  Szeretettel: Erika

 • Bakcsi Erika

  2011-06-29 19:25:11

  Szia Ági!

  Gratulálok az új családtaghoz, nagyon sok egészséget és boldogságot a kibővült családnak és sok, sok türelmet!
  Amit a késői anyaságról írtál, én is tapasztaltam, mondjuk én nem tudom milyen “fiatalon”, de biztos több türelmem van most, sok mindent kipróbáltunk a párommal amíg kettesben voltunk, így most nem érzem úgy, hogy lemaradok valamiről, mivel bizonyos programok most nem férnek bele az életünkbe, de most ennek van itt az ideje és ez nem állandó! Te is írtad milyen hamar elrepül az idő! Hát nem kell siettetni, ki kell élvezi, amit szívből kívánok neked is! A szülés utáni Pilates-ezés engem is nagyon érdekel, mondjuk nekem is a DVD-éd segített a +15 kg-ot leadni!

 • Csepregi Éva

  2011-06-29 18:27:50

  Kedves Ági!

  Először is gratula a kibővült családhoz, sok örömet, boldogságot és jó egészséget mindnyájótoknak!

  “Irigyellek”, nagyon ügyesen “hozta az élet” a 3 gyerkőcöt , éppen jó a korkülönbség.
  Az enyémek már 21 és 19 évesek…. már az unoka lesz nekem a harmadik gyerek 🙂 de reméljük még vagy 5 évet vár a nagylányom…
  45 évesen már nem vállalom a harmadik gyermeket ( ha jön a bébi , akkor igen , de nem tervezem a kismamságot 🙂 40 alatt kellett volna …
  Nagy öröm olvasni a blogod és a hozzászólásokat is.
  Üdv
  Éva

  PS: 🙂 a házi szabályok nagyon találóak

 • Timici

  2011-06-29 16:51:53

  szívből gratulálok!!!

 • iri

  2011-06-29 16:11:13

  Nagyon tetszik az Anyasag pontban leirtak.Gratulalok mindenhez.Szeretettel Iren.

 • Langmár Zsuzsanna

  2011-06-29 16:08:49

  sok boldogságot Ági

  örülök, hogy egészségesen megérkezett Nati, és szépen alakul az életed 🙂

 • Vincze Judit

  2011-06-29 15:52:14

  Kedves Agi!

  Nagyon orulok a hireknek a babarol, szivbol gratulalok!Varom a tovabbi bejegyzeseket, az ujszulottrol es termeszetesen a “nagyokrol” is, hiszen ez is egy egeszen mas tapasztalat! Na es persze a pilatesrol is.:)
  Minden jot kivanok,

  Judit

 • Bőszény Szilvia

  2011-06-29 15:41:37

  Kedves Ági!
  Gratulálok! Kíváncsian vártam soraidat, mikor adsz hírt a kibővült családról:)
  A mi szűkebb kis családunk még csak 3 fős. A kislányom másfél éves. Ennyi idő távlatából is emlékszem, hogy nagy erőpróba volt az első néhány hét. Sőt a baráti körünkben van egy hathetes csecsemő, s látom, mennyire szükség van azokra a türelem-tartalékokra:)

  A szülésemmel kapcsolatban: a kiírt naphoz képest 9 napra született meg Anna lányom. Addigra látogatási tilalmat rendeltek el a kórházban, és számomra így volt a legjobb. A szülésnél is egyedül voltam. Nem tudtam, mi vár rám. Érdeklődéssel figyeltem, mint egy természettudós kísérletezés közben (matematika-fizika szakos tanár vagyok:)) Olvastam, hogy nem jó, ha állandóan az órát nézzük, mert akadályozza a befelé fordulást. Nekem pont ez segített a nagy fájások alatt. Számoltam a másodperceket, meddig tart még, aztán két fájás között szundítottam egyet:) Emellett nagyon megnyugtató volt a szülésznő és az orvos hozzáértése és kedvessége. Összességében nekem nagyon kellemes élmény volt a szülés.

  Bár 33 évesen szültem, nagyon sokat kellett és kell érnem az anyaságra, annak ellenére, hogy van négy fiatalabb testvérem, akik felnevelésében sokat segítettem. No, de a saját csemete az teljesen más:)

  Kívánok Neked és a családodnak egészséget, boldogságot és persze sok-sok türelmet:)

  S önző módon, várom az újabb gondolataidat, tapasztalataidat:)

  Üdvözlettel: Szilvi

 • Németh Mónika

  2011-06-29 15:17:01

  Drága Ági!

  Nagyon örülök,hogy írtál!:)) Éppen mostanában gondolkodtam azon, mikor is szülsz,ill. megszületett-e a már a kislányod?!
  Gratulálok! Minden jót kívánok Neked, s családod minden tagjának!!

  Szeretettel:
  Mónika:)

 • Lukasz Józsefné

  2011-06-29 15:14:11

  Szia Ági,

  Gratulálok a kis babócikához, jó egészséget, sok örömet, boldogságot kívánok az egész családodnak, sok szeretettel: Kati

 • F.Tóthné Szabó Erika

  2011-06-29 13:29:48

  Kedves Ági!
  Épp ma reggel gondoltam, rád, hogy ugyan mikor jelentkezel.Gratulálok Neked ,és sok-sok örömteli pillanatot kívánok Neked és a családodnak; tudom, igazán boldog időszak köszöntött Rátok.Nálunk is hasonlóan alakult a család, és én is hasonlóképpen éltem meg a 3. szülést, bár már talán tudatosabban. Mégis nekem az a véleményem ahogy telnek az évek, sokkal nehezebb “ösztönlényként” szülni. Rakódnak az információk, és hatással vannak ránk.
  Jó egészséget, várjuk a további híreket: Erika

 • Simon Zita

  2011-06-29 13:12:34

  Kedves Ági!
  Egy kicsit meglepődtem, mert azt hittem a várandósság alatt írt bejegyzéseidből, sőt, teljesen természetesnek vettem, hogy úgy fogsz szülni, ahogyan én magam is szerettem volna, békésen és mosolyogva!!! Számomra csodálatos elixírként hatnak a szavaid, ma már én is tudom, hogy a túlzott akarással gátoltam önmagam… Engedd meg, hogy csontkovácsomtól, Somogyi J. Attilától kapott kedvenc mondatomat idézzem: “Ne akard! HAGYD!”.
  Kedves Ági! Kívánom, hogy családod szerető ölében teljesedj ki az anyaságban lelkileg és szellemileg, miközben remélem, nekem megadatik (mert kérem is gyakran) az a szülés, amire vágyom!
  Szeretettel üdvözöl: Simon Zita

 • Sütő Ágnes

  2011-06-29 12:42:00

  Drága Ági!
  Nagyon örülök, hogy minden rendben van és már nyugodtan, kiegyensúlyozottan élvezheted kicsi lányod kapcsán újra az “anyaság” minden boldog pillanatát.
  Kívánom, hogy a kicsi lány hozzon sok örömet és boldogságot családotok életébe.
  Ehhez kívánok Mindannyiatoknak jó egészséget, szeretettel gondolok Rátok: Ági

 • Tóth-Szabó Csilla

  2011-06-29 12:15:57

  Gratulálok Natihoz, sok boldogságot nektek.
  Remélem a szülés utáni pilatesről többet fogsz írni.
  Csilla

 • Bihari Katalin

  2011-06-29 12:14:15

  Szia, Ági!
  Örömmel olvastam a soraidat. Lehet, hogy az ember az anyaságra valóban később érik meg. Értelek, mert én is ezt éltem át. Élvezd minden percét. Az élet legnagyobb csodája pici gyermeinkkel ismét felfedezni a világot.
  Minden szépet és jót kívánok nektek!
  Sok szeretettel:
  Kati

 • Török Anett

  2011-06-29 12:13:20

  Gratulálok a kis Nati érkezéséhez, ami külön öröm hogy épp azon a napon hoztam világra én is Hanna lányomat. Nagyon érdekelne, hogy a szülés után hogy nyerhetném vissza az alakomat, milyen gyakorlatokat végezhetek így 3 héttel a szülés után. Bizony az első terhesség után könnyebben visszahúzódott a hasam, most viszont elég pocakos maradtam. Még 1x sok boldogságot a picihez és persze a nagy lányokhoz is.

 • Hiller Anna

  2011-06-29 12:01:18

  Szia Ági!
  Gratulálok a kis Natihoz, teljék sok örömötök benne.:)
  Köszönöm szépen a tapasztalataidat, nagyon tanulságos mindegyik.
  Minden jót kívánok Nektek, jó egészséget és sok-sok szeretetet!
  Üdvözlettel
  Anna

 • Eötvös Valéria

  2011-06-29 10:58:20

  Kedves Ági! Szeretettel gratulálok, minden szépet és jót kívánok az új kis jövevénynek, Natinak és Neked. Vali

 • Judit

  2011-06-29 10:52:17

  Kedves Ági! 🙂
  Nagyon sok szeretettel gratulálok kisbabád születéséhez!:)
  Kívánok neked és az egész családodnak jó egészséget, örömteli “babaillatú” vidám napokat! 🙂
  Szeretettel: Judit

 • Pethes Judit

  2011-06-29 10:43:28

  Kedves Ági!
  Gratulálok a kis jövevényhez! Nagyon sok örömöt, boldogságot és egészséget kívánok nektek!
  Judit

 • Török Antónia

  2011-06-29 10:14:18

  Szia Ági!
  Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek.
  Jó egészséget és jó babázást!
  üdv
  Antónia

 • Gyöngyi

  2011-06-29 10:08:00

  Kedves Ági!
  Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok Natáliának és családod minden tagjának!

 • Éva

  2011-06-29 10:05:24

  Kedves Ági!
  Engedd meg, hogy látens ismerősként (aki csak a hírleveleket olvasgatja és néha tornázgat) gratuláljak a Baba érkezéséhez! Kívánom, hogy kiteljesedett családod abban a kiegyensúlyozott harmóniában töltse mindennapjait, ami az esetleges negatív tapasztalatok ellenére is sugárzik a leveleidből, blogodból.
  Köszönöm a megosztott tapasztalatot!
  Szeretetteljes üdvözlettel, a legjobbakat kívánva: Éva

 • Simonyi Katalin

  2011-06-29 09:49:52

  Szia, Ági! De jó újra hallani Felőled, a tábor óta minden nap vártam, hogy hátha hírt adsz Magatokról! Köszönöm a szüléssel kapcsolatban megosztottakat: látod, ez nincs a mi hatalmunkban – de jó volt olvasni, milyen szépen helyére tetted a történteket és mennyire élvezed a babázást.
  Az anyasággal és a frissen szültként újrakezdett Pilatessel kapcsolatos tapasztalataid nagyon érdekelnek, így remélem, folytatódik a blog. Családodnak és Neked minden jót kívánok, üdvözlettel,
  Kati

 • Kuzma Erzsébet

  2011-06-29 09:43:12

  Gratulálok Natáliához! Sok boldogságot kívánok az egész családnak!
  Üdvözlettel
  Beby

 • Palóczi Mariann

  2011-06-29 09:41:39

  Szia!

  Nagyon sok szeretettel gratulálok a kislányhoz!

  Sok boldogságot kívánok az egész családnak!

  Üdvözlettel:
  Palóczi Mariann

 • Zsófi

  2011-06-29 09:40:22

  Ági, tiszta szívből gratulálok ehhez a csodához! 🙂 szeretettel, TZsófi

 • Vadas Ágnes

  2011-06-29 09:38:56

  Szívből gratulálok, élvezzétek minden percét!!
  ( a nehezebbekhez pedig sok türelmet!)
  Üdv Ági

 • Dr. Szödényiné Nádor Erzsébet

  2011-06-29 09:38:35

  Kedves Ági! Igaz, én már nagyon régen szültem utoljára (1988. június 9-én), de a bejegyzésed olvastán felidéződtek ezek az édes emlékek. Imádtam a hazatérés, az ismerkedés heteit, hónapjait.
  Szívből gratulálok és sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek!
  Sok-sok szeretettel!
  Erzsi

 • Budai Kati

  2011-06-29 09:30:52

  Nagyon sok szeretettel gratulálok a legkisebb jövevényhez, de mind a 3 gyermekhez sok-sok boldogságot kívánok. Budai Kati