Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

A 3 legjobb tipp, hogy felpörgesd az anyagcseréd – és légy karcsú, fogyókúra nélkül!Téged is foglalkoztat az alakod és a kilóid száma, ahogy belejövünk az újévbe? Ha ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy kipróbáld a legújabb diétákat, vagy a legmenőbbnek számító fogyókúrás önkínzó tippeket – STOP! Állj meg és olvasd végig ezt a cikket – ezek a tippek tetszeni fognak :)!

Miért nem működnek hosszú távon a fogyókúrák?

Mi több, nem csak, hogy nem működnek, de a megrögzött fogyózók nagyon is jól ismerik a jelenséget, hogy a kezdeti leolvadó kilók után jön a “plató”, majd a “kúra” abbahagyása után még több kiló ugrik vissza, mint amennyit sikerült ledolgozni :(! Mondhatnám, hogy ami nem megy, ne erőltesd!

Inkább fogadd el, hogy csakis akkor fogsz fogyni, ha sikerül felpörgetned az anyagcseréd! Ehhez pedig az alábbiakra lesz szükséged – és kérlek, nyitott elmével olvasd a tippeket, mert lehet, hogy olyannal fogsz itt találkozni, ami zsigeri ellenállást vált ki belőled első blikkre 😉 …

3 tipp, hogy felpörgesd az anyagcseréd:

 

 

 

A gyerekeim körében szállóigévé vált mondás: “Anya szerint az alvás a legjobb dolog a világon!” rendelkezik némi igazságtartalommal :)! Bár abba sosem gondoltam bele, hogy még a súlyunknak is jót tesz! Mindenesetre, én valóban szeretek – és tudok is ;)! – jó nagyokat aludni!

Kövesd a fenti 3 tippet – próbáld ennek mentén szervezni az életed, s minden fogyókúra feleslegessé válik majd! Ámen.

Ha hasznosnak tartod e cikkben leírtakat, köszönöm, ha megosztod Barátaiddal, Ismerőseiddel! Hálásak lesznek érte :)!
Hamarosan pedig nagyon izgalmas dolgok történnek az Ágipilates háza táján 😉 … Kövesd a honlapot és a blogot Te is! Megtisztelő figyelmed köszönöm!

Csodaszép napot Neked: Ági

 Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás